Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

Pravno obvestilo

Politika zasebnosti

Agencija Pira  bo vaše osebne podatke uporabljala zgolj za namen obveščanja, za katerega ste podali izrecno privolitev s klikom na povezavo.  Agencija Pira vaših osebnih podatkov ne bo posredovala drugim družbam za komercialne ali nekomercialne namene.

V skladu s to privolitvijo se bodo vaši osebni podatki hranili dokler ne kliknete povezave odjava. Svoje soglasje kadarkoli umaknete s klikom na povezavo ODJAVA, ki se bo nahajala v vsaki prejeti e-pošti. Osebni podatki se bodo hranili do preklica. Svojo zahtevo nam lahko pošljete tudi na naslov: Agencija Pira, Murska Sobota, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota  ali e-pošto info@pira.si.
Kot posameznik ste v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov upravičeni od upravljavca kadarkoli zahtevati:

  • dostop do vaših osebnih podatkov in informacij v zvezi z našo uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov;
  • popravek ali izbris vaših osebnih podatkov;
  • omejitev obdelave vaših osebnih podatkov;
  • prenos osebnih podatkov k drugemu upravljavcu osebnih podatkov;
  • ugovor obdelave vaših osebnih podatkov in
  • umik privolitve o obdelavi vaših osebnih podatkov, kjer je podlaga za obdelavo osebnih podatkov vaša privolitev.

Svojo zahtevo v zvezi z navedenimi pravicami nam lahko pošljete na naslov: Agencija Pira, Murska Sobota, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota.
V kolikor bi smatrali, da vaših osebnih podatkov ne obdelujemo v skladu s podano privolitvijo in predpisi s področja varstva osebnih podatkov, lahko vložite pritožbo pri Informacijskemu pooblaščencu.

O piškotklih


Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike.

Katere piškotke shranjujemo?
Ime piškotkanamenčas shranjevanjapodjetje
_utmaStatistika ogledov spletne strani2 letiGoogle Analytics
_utmbStatistika ogledov spletne strani30 minutGoogle Analytics
_utmcStatistika ogledov spletne straniDo zaprtja brskalnikaGoogle Analytics
_utmzStatistika ogledov spletne strani6 mesecevGoogle Analytics

Spodaj lahko nastavitve o piškotkih ponastavite.

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kateri letni čas imate najraje?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com