Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

Tečaj nemščine za odrasleTečaj nemščine za odrasle

21.03.2013

Tečaj po vaši meri!

V Evropi je nemščina jezik z največ govorci; govori jo vsak tretji prebivalec Evropske unije. Kot turisti se boste z znanjem nemščine bolje znašli na potovanj

TEČAJ NEMŠČINE ZA ODRASLE


Iščete službo in vas ovira dejstvo, da ne obvladate nemškega jezika?
Se morda celo želite zaposliti (in uspeti) na tujem, nemško govorečem trgu, ter bi želeli svoje znanje nemškega jezika izboljšati?

 

TEČAJ NEMŠČINE ZA ODRASLE

Tečaj po vaši meri!

V Evropi je nemščina jezik z največ govorci; govori jo vsak tretji prebivalec Evropske unije. Kot turisti se boste z znanjem nemščine bolje znašli na potovanju, v trgovinah in gostinskih lokalih. Iz Nemčije, Avstrije in Švice prihaja v Slovenijo največ turistov. Nemščina je jezik najmočnejše gospodarske sile v Evropi - Nemčije. Nemška podjetja so po vsem svetu, zato pomeni znanje nemščine prednost pri zaposlitvi. Nemščina je tudi jezik naših sosedov Avstrijcev, kar ob odprtju mej za pretok delovne sile pomeni dodatno možnost za zaposlitev za vse, ki so vešči tega jezika.

Ker se boste nemščine težje naučili sami, vam ob lastnem delu, ponujamo možnost učenja pri nas.  

Tečaj bomo popolnoma prilagodili vam in vašemu predznanju. Delo bo potekalo v manjših skupinah, v popoldanskem času in bo potekalo
intenzivno, dinamično in v sproščenem vzdušju.

Tečaj bo izrazito praktično naravnan in bo vseboval kombinacijo slovnice, konverzacije, bralnega in slušnega razumevanja, ter pisne komunikacije in  pisnih izdelkov.

Ne razmišljajte več, ali vam bo tečaj koristil. Vsekakor vam bo. S kombiniranim delom (doma in strokovno pomočjo) vam lahko uspe osvojiti jezik. Zato ne odlašajte, prijavite se še danes.
 

CILJI IN PROGRAM


1)      Osnovni nivo

Namenjen udeležencem, ki se tujega jezika predhodno niso učili ali so se učili v kratkem obsegu.  Osnovni cilji tega  jezikovnega  programa je pripraviti tečajnike na razumevanje pogovornega jezika v preprostih situacijah, razumevanje preprostih pisanih besedil in ustnega komuniciranja v nižjih stopnjah

2)      Višji (osvežitveni) nivo

Osvežitveni nivo  1 - tečaj je namenjen udeležencem, ki so se jezika učili tri ali štiri leta, so spoznali osnovne strukture in bi želeli naučeno znanje ponoviti in nadgraditi.

Osvežitveni nivo 2 - tečaj je namenjen udeležencem, ki so se jezika učili kot prvi tuj jezik, so spoznali tudi zahtevnejše slovnične in konverzacijske strukture ter bi želeli naučeno znanje ponoviti in nadgraditi.


IZVEDBA IN POTEK PROGRAMA:Število ur vseh ravni: 50 ur

Dnevi: dva dni na teden po dogovoru

Časovni okvir: popoldne po 16.00 uri

Velikost skupin: od 2 do 6 tečajnikov


Dodatne možnosti:

  • Če se vas na tečaj prijavi več iz enega podjetja, lahko po dogovoru tečaje izvajamo tudi pri vas ali ločeno samo za vaše zaposlene.
  • V primeru, da si želite individualni tečaj, je mogoč dogovor tudi za le to.

TEČAJ JE NAMENJEN:

vsem, ki imajo željo, interes in potrebo po učenju tujega jezika in želijo tuji jezik nadgraditi ali osvojiti.
 
KOTIZACIJA IN PRIJAVE

Investicija v znanje jezika znaša  290,00 EUR + 20% DDV, za plačilo 348,00 € na udeleženca in vključuje organizacijo tečaja in gradivo. Plačilo je potrebno poravnati pred začetkom izvedbe na transakcijski račun: Agencija Pira, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, odprt pri Hypo banki, številka poslovnega računa: 33000-0004435704, sklic: vaša davčna številka. Račun boste prejeli po zaključku tečaja. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 12. novembra 2012 oz. do oblikovanje skupine.

Posebna akcija:
V primeru, da se tečaja udeležite dve ali več oseb iz iste organizacije, vam obračunamo 5% popust.

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com