Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

POSLOVNO PISNO KOMUNICIRANJEPOSLOVNO PISNO KOMUNICIRANJE

26.10.2012

V poslovnem komuniciranju je v ospredju doseganje konkretnih rezultatov, zato je ključnega pomena zunanja podoba organizacije, ki se  kaže v  pravopisno pravilno napisanih dopisih, reklamah in  vizitkahVabljeni na delavnico dne 26. oktobra 2012

od 10.00 do 14.00 ure z naslovom:


POSLOVNO PISNO KOMUNICIRANJE

V Agencijo PIRA Murska Sobota, Ulica arhitekta Novaka 9, 9000 Murska Sobota

»Izrečeno izgine, napisano ne mine."


V poslovnem komuniciranju je v ospredju doseganje konkretnih rezultatov, zato je ključnega pomena zunanja podoba organizacije, ki se  kaže v  pravopisno pravilno napisanih dopisih, reklamah in  vizitkahCelostna podoba organizacije vključuje:
- pisno podobo (logotip, vizitke, oblika in jezik dopisov, oglaševanje)
- odnos udeležencev (jezikovna in nejezikovna sporočila)
- vsebino njenega delovanja (učinkovitost storitev, kakovost proizvodov)

Vsi našteti načini so načini sporazumevanja organizacije s posamezniki in drugimi organizacijami. Za učinkovito sporazumevanje je odločilna vsebina, zelo pomembna in neločljivo povezana pa je tudi oblika: bonton in protokol pri poslovnih srečanjih ter oblikovanje, jezik in slog poslovnih besedil.

 

Delavnica je namenjena:


Delavnica je namenjena vodjem, direktorjem, poslovnim sekretarjem, tajnicam, strokovnim delavcem, vsem, ki se v poslovnem svetu srečujejo z dopisi in pisnim komuniciranjem s strankami.  Vsebinsko in jezikovno pravilen dopis poveča ugled podjetja ali posameznika. 


Predavateljica:


Branka Toplak, prof. slovenščine, predavateljica v različnih programih izobraževanja odraslih s posebnim poudarkom na ranljivih skupinah.


Vsebina delavnice:


Na delavnici bomo govorili o:

  • značilnostih poslovnega dopisa,
  • dopisu kot obrazcu (ustaljena oblika, stalne sestavine in njihova postavitev),
  • pravopisnih napakah (velika in mala začetnica, vejica, pisanje skupaj/narazen/z vezajem),
  • učinkovitih dopisih.

Opozorili bomo na pogoste napake pri pisnem komuniciranju s strankami v poslovnem svetu. Udeleženci delavnice lahko prinesete primere vaših dopisov za analizo ali nam posredujete vprašanja pred delavnico na info@pira.si.Kotizacija in prijave:

Investicija v vaše znanje znaša 55,00 EUR + 20% DDV za plačilo 66,00 € na udeleženca in vključuje organizacijo delavnice in osvežilne napitke. Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 19. oktobra 2012 na transakcijski račun: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri Hypo banki, številka SI56 3300 0000 4435 704, v sklic navedite svojo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku delavnice. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 19. oktobra. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške.Pričakujemo vas in vas lepo pozdravljamo!

 


Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com