Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

Kultura poslovnega oblačenja in večernih dogodkov - delavnicaKultura poslovnega oblačenja in večernih dogodkov - delavnica

07.12.2012


Agencija Pira vas vabi na delavnico:

KULTURA POSLOVNEGA OBLAČENJA IN VEČERNIH DOGODKOV-DELAVNICABodimo privlačni v času, ko se lahko odpirajo nove priložnosti. Naša podoba govori veliko več kot bi si upali priznati. Lahko odpira mnogo več vrat v poslovnem svetu in jih po sestanku zapira z nasmehom zmagovalke, zmagovalca. Nekaj več razumevanja kulture poslovnega oblačenja, pogled vase in garderobno omaro nam lahko prihrani čas, denar in slabo voljo. S pomočjo delavnice si poleg predstavitve pomena poslovnega oblačenja in formalnega oblačenja za večerne priložnosti poleg novih trendov za JZ 2012-13 pametno zamislimo garderobno omaro. Naj bo vsak dan izziv in oblačenje lahkotna igra. Z dobrim počutjem pride pravi nasmeh in prava beseda.

 

 


7. DECEMBRA 2012 od 10.00 do 13.00 ure, na naslovu Ulica arhitekta Novaka 9 v Murski Soboti. 


 

Ko zjutraj vstanete in odprete polno garderobno omaro jo namesto stavka "Kaj naj danes oblečem?" poslikajte (kar s telefonom). Na delavnici vam bo slikovni material pomagal, da si sami lažje odgovorite na vprašanja, ki jih bomo obravnavali. Včasih so garderobne omare imele ključ, danes je slednji v nas samih...

 

PROGRAM

- Pregled nivojev oblačenja in kam umeščamo poslovno oblačenje
- Poslovno oblačenje glede na modne smernioce JZ 2012-2013
- Kaj predstavlja garderobna omara
- Ocenitev lastne garderobne omare (kaj opazovati, največje zmote, gradnja baze poslovnih oblačil)
- Pomen konstrukcije oblačil
- Pomen izbora materialov
- Pomen barv

PREDAVATELJICA:

Predavateljica in voditeljica delavnice je Tatjana Kalamar Morales. Prihaja iz oblikovalskih vod. Po končanem študiju oblikovanja tekstilij in oblačil v Ljubljani je zadihala evropske smernice na različnih sejmih po Evropi in jih združila v oblikovanju oblačil kar deset let v Muri; zadnji dve leti kot vodja kreativnega razvoja. Korak naprej je prineslo dvoletno bivanje v New Yorku (ki se je končalo pred dvema mesecema), kjer je nadaljevala izobraževanje v digitalnem dizajnu (Parsons School of Design) in fotografiji (ICP-International Center of Photofraphy). Sodeluje s podjetjem NYCP iz NY-a (dizajn, ilustracija). Trenutno se dodatno e-izobražuje za pridobitev diplome iz Anglije (Image Consulting).

 

"There is no good or bad; there is good, better and best!", from my teacher at Parsons

"Ne obstaja dobro in slabo, obstaja le dobro, boljše in najboljše!", od moje profesorice (Parsons- New York).

 

KOTIZACIJA IN PRIJAVE


Investicija v vaše znanje znaša 60,00 EUR + 20% DDV za plačilo 72,00 € na udeleženca in vključuje organizacijo delavnice in osvežilne napitke. Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 11. oktobra 2012 na transakcijski račun: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri Hypo banki, številka SI56 3300 0000 4435 704, v sklic navedite svojo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku delavnice. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 11. oktobra. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške.

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com