Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

Kaj pravite na to, da bi postali retorik za vselej?Kaj pravite na to, da bi postali retorik za vselej?

30.08.2011

Se tudi vam dogaja, da pred nastopom, srečanjem ali sestankom točno veste kaj želite povedati, ko pa pride do vašega trenutka, le tega ne izpeljete na želen način?


30. AVGUSTA 2011 OD 9.00 DO 16.00 URE, NA NASLOVU ULICA ARHITEKTA NOVAKA 9 V MURSKI SOBOTI

 

Kaj pravite na to, da bi postali retorik za vselej?

Se tudi vam dogaja, da pred nastopom, srečanjem ali sestankom točno veste kaj želite povedati, ko pa pride do vašega trenutka, le tega ne izpeljete na želen način?
Ste kljub že nekaj izvedenih nastopih še zmeraj nezadovoljni z lastnim načinom govora in nastopanjem, ter bi želeli to popraviti?
Direktorji, menedžerji, tržniki, učitelji, javne osebe, študenti … prav vsi ves čas javno nastopamo. Pripravljamo predstavitve za stranke, nadrejene, podrejene, zunanje sodelavce in za skupine takšnih in drugačnih slušateljev.

ČE ŽELITE IZBOLJŠATI SVOJ SLOG GOVORA, ČE ŽELITE IZBOLJŠATI SVOJE PREZENTACIJSKE VEŠČINE, ČE ŽELITE, DA VAS DRUGI VIDIJO KOT ZANIMIVEGA IN UDARNEGA GOVORCA, SE MORATE PRIJAVITI NA POLETNO ŠOLO RETORIKE.

Poudarek delavnice predvsem na praktičnem delu: nastopu in razpravi, zato je retoričen napredek vsakega udeleženca zagotovljen.

VSEBINA DELAVNICE IN PROGRAM

VSEBINA:

  • Kako pritegniti pozornost poslušalcev in jih držati v napetosti?
  • Kako zasnovati in izpeljati udarno predstavitev (sebe, dejavnosti, podjetja, ustanove, storitve ali izdelka)?
  • Kako se znebiti mašil in govoriti jasno ter prodorno?
  • Kako obvladovati strah in napetost pred predstavitvijo?
  • Kako strniti predstavitev v ustrezen časovni okvir?
  • Kako voditi sestanek, srečanje, okroglo mizo, posvet, razpravo?
  • Kako zgraditi svoj pristen govorni slog s katerim ste najbolj prepričljivi?
  • Kako ravnati z neprijetnimi ali nemotiviranimi poslušalci, sogovorniki?

PROGRAM: 


09.00 - 10.30    Predavanje o veščini javnega nastopanja
10.30 - 10.45    Odmor
10.45 - 12.15    Predstavitve (nastop)
12.15 - 13.00    Odmor
13.00 - 14.30    Nastopi in razprava
14.30 - 14.45    Odmor
14.45 - 16.00    Nastopi in razprava

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA?

Govorimo vsak dan: doma, v družbi in ... v službi. Pomembno je, kako to počnemo in kako dobro obvladujemo starodavno veščino – umetnost govorjenja in sporazumevanja. Če je včasih veljalo, da so samo izbranci uporabljali veščino govora, je danes sporazumevanje vpeto v vsak poklic. Delavnica je zato namenjena vsem, ki morajo spregovoriti pa jim ni vseeno kako to počnejo.

DELAVNICO BO VODILA:

Ana Aleksandra Zupančič.Že kot dekle prepoznala je svoj dar za govorjenje in nastopanje. Skusila se je pri vodenju delavnic učinkovitega sporazumevanja. Sprehodila se je čez gledališke odre. Vodila je prireditve in  razna srečanja. Za nekaj let se je zasidrala v radijskem novinarstvu. Lastne oddaje, pogovori in vodenja so ji vzbudile slo po poglobljenem raziskovanju čudeža govora. V Šolo retorike je prišla, da bi izmenjala izkušnje z največjimi mojstri. Zgodilo pa se je nekaj drugega. Nemudoma se je prelevila v predavateljico. V Šoli retorike predava že dvanajsto leto, vodi tečaje, seminarje, delavnice in vrhunske izobraževalne dogodke. Preko 1000 jih je izvedla, njeni študentje so tako vrhunski poslovneži, kakor univerzitetni profesorji. Je vodilna mentorica nastopanja pred občinstvom v Šoli retorike. Odkupila je delež in postala solastnica ustanove. Veščina vodenja in spretnost sporazumevanja jo je postavila na  položaj direktorice.
Piše za strokovne časopise in sodeluje na znanstvenih simpozijih. Njena top tema je »obvladovanje strahu pred nastopom«. Raziskuje sproščenost in ravnanje z neprijetnimi sogovorniki. Predava na fakultetah kot gostujoča predavateljica. Pogovori in intervjuji jo predstavljajo bralcem časopisov in revij. Kot ocenjevalko nastopov naših vrhovnikov si jo sposojajo razne medijske hiše. Je nepogrešljiva svetovalka mnogim gospodarstvenikom in vidnim javnim osebam pri njihovih javnih govornih nastopih.

KOTIZACIJA IN PRIJAVE

Investicija v vaše retorične veščine znaša  140,00 EUR + 20% DDV, za plačilo 168,00 € na udeleženca in vključuje organizacijo delavnice, gradivo, dve knjigi iz zbirke Šola retorike za vsakega udeleženca - za nadaljnji študij, osvežilne napitke, kavo in prigrizek. Študenti in brezposelni imajo 10 % popust. Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 25. avgusta 2011 na transakcijski račun: Agencija Pira, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, odprt pri Hypo banki, številka poslovnega računa: 33000-0004435704. Pri sklicu navedite kotizacija – retorika. Račun boste prejeli po zaključku delavnice. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 25. avgusta 2011.
 

RETORIKA JE VEŠČINA, KI SE JO JE MOGOČE NAUČITI!

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com