Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

POSLOVNO ODLOČANJE Z INTUICIJOPOSLOVNO ODLOČANJE Z INTUICIJO

28.06.2012

»Odločitve bo najbrž potrebno sprejemati z intuicijo (zavedanjem) vsaj v takšni meri kot z dosedanjo uporabo ekonomskih in drugih znanj (védenjem). Védenje in zavedanje se dopolnjujeta, oba sta nujna, da..."Agencija Pira vas vabi na delavnico


POSLOVNO ODLOČANJE Z INTUICIJO

 

28. junija od 13.00 do 15.00 ure, na naslovu Ulica arhitekta Novaka 9 v Murski Soboti.

 

V poslovnem svetu vedno pogosteje govorimo o intuiciji. Skozi srečanje bomo spoznali model izkustvenega učenja Teorije U, ki nam pomaga razumeti uporabo intuicije pri odločanju. Danes prevladuje razumsko odločanje ob prikritem zavedanju, da obstaja še nekaj več. Obstaja intuicija in intuitivno odločanje. Razum lahko povežemo z védenjem, intuicijo z zavedanjem.

Izjava zasl. prof. ddr. Matjaža Muleja, Ekonomsko-poslovna fakulteta in IRDO: »Odločitve bo najbrž potrebno sprejemati z intuicijo (zavedanjem) vsaj v takšni meri kot z dosedanjo uporabo ekonomskih in drugih znanj (védenjem). Védenje in zavedanje se dopolnjujeta, oba sta nujna, da smo ljudje lahko dovolj celoviti.« 


Izjava mag. Violete Bulc, Vibacom d.o.o. in InCo gibanje: »Intuicija je naravno orodje za uspešno odločanje. Je sposobnost zaznavanja in procesiranja vibracij iz nezavednega in uporaba le-teh v procesu odločanja«.


Poslovnežem in podjetnikom ponujamo v praksi preverjen poslovni model, ki razkriva ozadje uporabe intuicije v poslovnih odnosih in odločitvah.


VSEBINA:

  •  Uporaba intuicije pri poslovnem odločanju
  • Teorija U in model izkustvenega učenja z intuicijo
  • Ključni koraki: opazuj, poglobi se vase in deluj drugače
  • Krepitev zaznave intuicije pri poslovnem odločanju

NAMEN IN CILJ DELAVNICE:


Cilj delavnice je prepoznati uporabo intuicije v poslovnem svetu. Delavnica je namenjena vodstvenim delavcem (direktorjem, vodjem,...), ki pri svojem delu sprejemajo strateške odločitve in vsem, ki jih zanima poslovno odločanje z intuicijo.

UDELEŽENCI BOSTE:

  • pridobili izkušnjo za prepoznavanje uporabe intuicije,
  • spoznali, kako intuicijo uporabljamo pri poslovnem odločanju,
  • spoznali model izkustvenega učenja za sprejemanje poslovnih odločitev z intuicijo.

PREDAVATELJICA:


Mag. Vesna Kovačič je magistrica ekonomskih znanosti. Visokošolska učiteljica DOBA Fakultete v Mariboru, samostojna podjetnica, presojevalka sistemov vodenja, svetovalka in projektna menedžerka. Je članica IRDO in InCo gibanja. Poslovno in raziskovalno jo zanima področje intuitivnega vodenja, socialnih inovacij in socialnega podjetništva. Z delavnico želi spodbuditi ozaveščanje intuitivnega odločanja, sistemskega razmišljanja in globalnega znanja. Predavateljica izvaja delavnico v imenu Inštituta IRDO.

KOTIZACIJA IN PLAČILO
 

Cena srečanja je 25,00 EUR + 20 % DDV, za plačilo 30,00 EUR. Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 26. junija 2012 na transakcijski račun: Agencija Pira, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, odprt pri Hypo banki, številka poslovnega računa: 33000-0004435704, sklic: vaša davčna številka. Račun boste prejeli po zaključku delavnice. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 22. junija 2012. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunavanja dela kotizacije za administrativne stroške.

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com