Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

Karizmatično vodenjeKarizmatično vodenje

15.11.2012

Ali včasih čutite, kot da ste za vse sami in da nimate prave podpore svojih sodelavcev? Ali vlagate ogromno energije, da bi vam ljudje sledili? Želite postati vodja, ki preseže zastavljeno?


Agencija Pira vas vabi na delavnico:


KARIZMATIČNI VODJA?


15. novembra 2012 od 9.00 do 15.00 ure, na naslovu Ulica arhitekta Novaka 9 v Murski Soboti.


Vodstvena karizma je to, kar ljudje pripisujejo vodji, ki jih motivira k doseganju najboljših pozitivnih rezultatov. Raziskava Profiles International je pokazala, da vodstveno karizmo odlikujejo specifični vedenjski modeli, ki omogočajo vodjem voditi sodelavce k večji zavzetosti in produktivnosti. Te vedenjske modele se je moč naučiti. In vsa ta vedenja je možno tudi zmeriti. Odlični voditelji imajo izvrsten občutek za druge. Osredotočajo se na rezultate, a natančno vedo, kako priti do njih s pomočjo svojih sodelavcev.


Karizmatični vodje, ki znajo vključevati zaposlene v doseganje ciljev podjetja, v povprečju povečajo prihodke podjetja za 20 %. Tisti, ki tega ne obvladajo, lahko pričakujejo padec prihodkov za več kot 30 % (raziskava izvedena na vzorcu 664.000 zaposlenih po vsem svetu).


Karizmatični vodje ustvarjajo takšno delovno okolje, v katerem so zaposleni čustveno in intelektualno predani ciljem podjetja. Gradijo energičen in pozitiven odnos v ljudeh in jih spodbujajo, da delujejo po svojih najboljših zmožnostih. Ustvarjajo takšno delovno klimo, v kateri so zaposleni pripravljeni vložiti več energije in tudi svoj prosti čas.

Karizma ni odvisna od zapisa DNK, karizmatičen vodja lahko postane vsak.

 

Zato se prijavite na delavnico Agencije Pire in si omogočite, da vam strokovnjaki pomagajo pri izgradnji vaše vodstvene karizme.PROGRAM DELAVNICE

 

1.    S kakšnimi izzivi se soočajo vodje

- Od česa je odvisna produktivnost
- Vloga vodij in njihov vpliv na zavzetost sodelavcev

2.    Kaj je karizma in zakaj je pomembna

- Ali je to pridobljena ali prirojena lastnost
- Kdo so karizmatični ljudje
- Dve temeljni načeli karizme

3.   
Model vodstvene karizme

- Model predstavlja sistematičen proces razvoja vodstvene karizme v 4 korakih.
- Katera so tista vedenja, ki jih imajo vodje, ki so visoko produktivni in v očeh svojih sodelavcev maksimalno karizmatični

4.    Kako izmerimo svojo lastno karizmo

- Kako karizmatičen sem? Kako me vidijo drugi? Kaj menim o sebi?
- Kako lahko izmerim svojo karizmo in zakaj je pomembno, da jo izmerim

5.    Kako povečamo svojo karizmo

- Tehnike osebne in rasti in razvoja

DODANA VREDNOST ZA UDELEŽENCE

 

- Pridobili boste praktične napotke kako zgraditi lastno vodstveno karizmo.
- Izvedeli boste katera vedenja v največji meri vplivajo na karizmo.
- Izvedeli boste kako zaposlene motivirati in popeljati k večji produktivnosti. Kaj zares funkcionira?
- Spoznali boste orodje, s katerim lahko izmerimo vodstveno karizmo in si pripravili akcijski načrt.

 

PREDAVATELJICI


Zvezdana Lubej, country manager Profiles International Slovenia, NLP mojster (mednarodni certifikat INLPTA), certificiran trener Profiles International. Ima več kot 15 let delovnih izkušenj na različnih vodstvenih pozicijah, kar ji je omogočilo spoznati delo na vseh poslovnih področjih. Sodeluje tudi pri uvajanju sistemov kakovosti.

Nenehno se izobražuje na področju mehkih veščin vodenja in managementa. Zanimajo jo procesi, ki se dogajajo v ljudeh in delovanje nezavednega.

Dela z organizacijami in posamezniki pri razvoju organizacij, razvoju mehkih veščin, vodstvenih kompetenc, optimizaciji procesov, uvajanju in postavljanju kadrovskih procesov, knowledge managementa in kot svetovalka pri selekciji kadrov.


Jana Šušteršič, univ.dipl.psih., spec. psihoterapije TA, spec. managementa, senior licenced consultant Profiles International, usposobljena za delo z EMDR.  Jana je vrsto let delala v gospodarstvu na vodstvenih delovnih mestih, kjer je bila odgovorna za doseganje poslovnih rezultatov, za selekcijo in razvoj kadrov, za izobraževanje, za razvoj timov. Najbolj jo je pritegnilo področje razvoja kadrov, izobraževanja , osebne rasti  posameznikov in razvoja organizacij.  Skozi vso svojo delovno dobo se je kontinuirano izobraževala in se še izobražuje na področju psihologije, psihoterapije, izobraževanja in managementa. Dela kot coach, psihoterapevtka, predavateljica, kot svetovalka za selekcijo in razvoj kadrov in kot trenerka v organizacijah

KOTIZACIJA IN PRIJAVE


Kotizacija za udeležbo znaša 140,00 EUR + 20% DDV za plačilo 168,00 € na udeleženca. Kotizacija vključuje organizacijo delavnice, gradivo, osvežilne napitke, kavo in prigrizek. Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 8. novembra 2012 na transakcijski račun: Agencija Pira, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, odprt pri Hypo banki, številka poslovnega računa: 33000-0004435704. V sklic navedite vašo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku delavnice.

Prijave tako sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si do zapolnitev mest, najkasneje pa do 8. novembra 2012.


Nihče ni karizmatičen sam po sebi. Za to sta potrebni dve osebi. Ena oseba opazuje, kaj se smatra za karizmatično, in druga oseba, ki se obnaša na način, ki ga  opazovalec zaznava kot karizmatično.
Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com