Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

Zakonska ureditev elektronskega trženja in spletne trgovineZakonska ureditev elektronskega trženja in spletne trgovine

18.04.2019

V četrtek, 18. aprila 2019 od 9.00 do 12.30 ure na naslovu Tržaška cesta 65, 2000 Maribor.
a
Za prijave do 8.4.2019 obračunamo 10% popust.
a
Pravna pravila, ki urejajo poslovanje podjetij v "realnem" svetu, veljajo, z nekaterimi posebnostmi, tudi na spletu oziroma pri spletni prodaji. Tudi na spletu ali še posebej tam je potrebno zagotavljati varstvo potrošnikov, spoštovati tuje avtorske pravice, zagotavljati varstvo osebnih podatkov svojih kupcev in obiskovalcev, ugotoviti, kdaj je bila pogodba sklenjena, in podobno. Težava je, ker so pravila razpršena v več različnih predpisih: Obligacijski zakonik, Zakon o elektronskem poslovanju in elektronskem podpisu, Zakon o elektronskem poslovanju na trgu, Zakon o elektronskih komunikacijah, Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR), Zakon o varstvu potrošnikov. V seminarju skušamo na praktičen način prikazati, katera so tista pravila, ki jih morajo spletni trgovci in ponudniki vsebin na spletu nujno upoštevati, da ostanejo na varni strani zakona.

Okvirni program

Na seminarju bomo med drugim osvetlili naslednja vprašanja:
- katere informacije in na kakšen način mora spletni ponudnik obvezno zagotavljati kupcem (in še posebej potrošnikom) - na splošno in konkretno ob nakupih;
- kako in kdaj je sklenjena pogodba na spletu in kako se zavarovati pred (tehničnimi) napakami
- zakaj metoda 1-click-buy v EU ni dovoljena
- kako je urejeno pošiljanje komercialnih e-sporočil, SMSov in podobne komunikacije; pravne in fizične osebe; izjema za obstoječe kupce
- kakšne so omejitve za profiliranje in marketing automation
- kako je s pravico do odstopa od pogodbe in kakšne so omejitve
- na kaj je treba biti pozoren pri spletnih nagradnih igrah
- kako pridobiti veljavno privolitev posameznika za digitalni marketing


Komu je seminar namenjen

vodjem spletnih trgovin, vodjem (digitalnega) marketinga, zaposlenim v pravnih službah, odvetnikom, odgovornim osebam za varstvo osebnih podatkov, direktorjem.

 

Predavatelj
Matija Jamnik je odvetnik in partner v pravni pisarni JK Group d.o.o. Ukvarja se predvsem s statusnim, pogodbenim in informacijskim pravom (spletno poslovanje, varovanje občutljivih podatkov, IT-pogodbe in podobno), pravom intelektualne lastnine. Njegova predavanja zajemajo predvsem področja varovanja osebnih podatkov, spletnega poslovanja in komuniciranja, IT pogodb, ter avtorskega prava. Kot strokovni predavatelj je aktiven tako v Sloveniji kot v tujini.

 

Investicija
Investicija v vas ali vaše zaposlene znaša 176,00 EUR + 22% DDV za plačilo 214,72 EUR na udeleženca in vključuje organizacijo semininarja, gradivo, osvežilne napitke, kavo, prigrizek. Za prijave do 11.4.2019 obračunamo 10% popust in kotizacija znaša 158,40 EUR + ddv, za plačilo 193,25 EUR.

 

Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 11. aprila 2018 na transakcijski račun: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri NLB banki, številka SI56 0234 0026 1840 922, v sklic navedite svojo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku delavnice.
Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 27. februarja 2018. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške. Do dva dni pred izvedbo, odjava od udeležbe na seminarju ni mogoča.

 

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com