Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

Kadrovski minimum: Nedosledne pogodbe o zaposlitvah predstavljajo visoka tveganja za delodajalceKadrovski minimum: Nedosledne pogodbe o zaposlitvah predstavljajo visoka tveganja za delodajalce

10.05.2018

Zmanjšajmo tveganja in ustvarimo trdne delovnopravne temelje!

a
V četrtek, 10.5.2018 od 9.00 do 13.00 ure v Murski Soboti (Arhitekta Novaka 9, Murska Sobota)
a
Pogodba o zaposlitvi je temeljni dokument, v okviru katere so podrobno definirane odgovornosti in pravice delavcev, kakor tudi sam način dela. 
Neustrezne vsebine pogodb o zaposlitvi predstavljajo tveganje za delodajalca in posledično tudi globo inšpektorata. 
a
V okviru seminarja bomo izpostavili najpogosteje zaznane napake neustreznih vsebin pogodb o zaposlitvi, ki predstavljajo visoka tveganja delodajalcu ter kako minimizirati to tveganje z maksimalnim razumevanjem vsebin pogodb s strani kadrovskih delavcev.

PROGRAM

• Na katere podatke moramo biti pozorni pri pripravi pogodb o zaposlitvi in katere napake nas v pogodbah o zaposlitvi lahko drago stanejo.
• Katere pogoje mora izpolnjevati delavec za sklenitev zakonite pogodbe o zaposlitvi
• Pogodba za nedoločen čas
• Zakonita pogodba za določen čas
• V katerih primerih delavec ni upravičen do izplačila odpravnine v primeru sklenjene pogodbe za določen čas
• Kdaj tvegamo s pogodbo za krajši delovni čas in v katerih primerih se uporablja
• Katere oblike pogodb za krajši delovni čas poznamo in kakšne so razlike z vidika pravic in obveznosti
• Zakaj delo od doma lahko za delodajalca predstavlja visoka tveganja
• Katero pogodbo imamo v mislih, ko govorimo o individualni pogodba z delavcem
• Katere so temeljne razlike med Pogodbo z vodilnimi delavci in Pogodbo s poslovodnimi osebami/prokuristi
• Zakaj delo delavcev preko pogodb civilnega prava predstavlja visoko tveganje za delodajalca in kako se izogniti tem tveganj 
• Katere obveznosti zakon nalaga delodajalcu v primeru sklepanja pogodb o začasnem delu upokojencev
• Katere zakonske obveznosti mora delodajalec izpolniti v primeru kratkotrajnega dela družinskih članov
a
V okviru seminarja vas bomo poučili, kako zakonito pripraviti pogodbe z delavci ter katera tveganja, ki so najpogostejša, tudi odpraviti.

IZOBRAŽEVANJE JE NAMENJENO:

Seminar je namenjen kadrovskim delavcem, računovodjem, poslovnim sekretarjem, direktorjem manjših in srednjih podjetij in drugim, ki so pri svojem delu vpeti v delovnopravne postopke

PREDAVATELJICA:

Andreja Samec Koderman je specializirana za razvoj in vzpostavitev optimalnih kadrovskih procesov v podjetju ter v uvajanju fleksibilne sistemizacije,kompetenčnih modelov in sodobnih pristopov razvoja kadrov.

 

Andreja J. Koderman je direktorica Kadrovske asistence ter strokovnjakinja za vzpostavljanje in razvoj HRM-ja. Je zagovornica načela, da je urejeno delovno pravno področje v podjetju odskočna deska za nadaljnji management zaposlenih.

 

Svetuje na področju razvoja kadrovske funkcije v podjetjih in upravljanja s človeškimi viri, delovno pravne zakonodaje, selekcije kadrov, profiliranja zaposlenih ter razvoja in vpeljevanja motivacijskega sistema nagrajevanja
Februarja 2015 je v indijskem Mumbaju na Svetovnem kongresu za razvoj človeških virov kot prva Slovenka prejela eno najprestižnejših nagrad za področje vodenje in razvijanja talentov (Talent Acquisition Leadership Award), ki jo posameznik lahko prejme za svoje delo. 

INVESTICIJA

Investicija v vas ali vaše zaposlene znaša 142,00 EUR + 22% DDV za plačilo 173,24 EUR na udeleženca in vključuje organizacijo semininarja, gradivo, osvežilne napitke, kavo, prigrizek.

Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 3. maja 2018 na transakcijski račun: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri NLB banki, številka SI56 0234 0026 1840 922, v sklic navedite svojo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku delavnice.
Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 3. maja 2018. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške. Do dva dni pred izvedbo, odjava od udeležbe na seminarju ni mogoča.

 

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com