Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

UČINKOVITO JAVNO NASTOPANJEUČINKOVITO JAVNO NASTOPANJE

17.02.2012

Bi se želeli znebiti neugodnega občutka ob javnem nastopu ali prezentaciji? Bi želeli s svojim govorom prepričati in navdušiti druge?


Agencija Pira vas vabi na DVODNEVNO delavnico:

 

UČINKOVITO JAVNO NASTOPANJE,

 

v petek, 17. februarja 2012 in petek, 24. februarja, od 9.00 do 14.30 ure, na naslovu Ulica arhitekta Novaka 9 v Murski Soboti.

 

 

Se tudi vi kdaj sprašujete slednje:

Kaj je učinkovita komunikacija?

Kako naj podam sporočilo, da bom pravilno razumljen in prepričljiv?

Kako naj motiviram, navdušim poslušalca?

Na katere ovire lahko naletim?

Kako naj premagam tremo?

Kako lahko težave odpravim in izboljšam svojo komunikacijo in javni nastop?

 

Znati dobro komunicirati nam ni dano samo po sebi. Se pa tega lahko učimo in izboljšujemo. Ključno pri tem je, da prejemnik prejme informacijo na tak način, kot jo je želel podati pošiljatelj. 

 

Če se želite preko interaktivnih metod dela naučiti, kako izboljšati nastop in podajanje sporočil, ter osvojiti metode, kako motivirati, navdušiti in prepričati poslušalce, se morate udeležiti praktične dvodnevne delavnice.

 

 

Ozavestili bomo psihološke prepreke v komuniciranju in najpogostejše napake, ki jih delamo pri javnem nastopanje. Spoznali se bomo s tehnikami premagovanja treme. Skozi različne aktivnosti bomo naredili osebni načrt, kje in kako lahko kvalitetnejše komuniciramo, prezentiramo sebe in svoje ideje. Krepili bomo samopodobo in samozavest, saj bomo na delavnici vadili nastopanje v varnem okolju in dobili povratno informacijo ostalih udeležencev in trenerke.

 

 

PODROBNEJŠE TEME DELAVNICE:

 

 • Kdaj je komuniciranje učinkovito
 • Verbalna in neverbalna komunikacija
 • Kako podajati informacije
 • Kako aktivno poslušati
 • Prepoznati ovire v komunikaciji

 •  Vrste govorov
 • Govorec in publika
 • Avtentično in kredibilno
 • Celovit pristop k prezentaciji
 • Priprava - miselna, pisna, tehnična
   
 • Kako izboljšati govorni del nastopa
 • Kako premagati tremo
 • Kako pripravit improviziran govor
 • Javno nastopanje napotki
 • Najpogostejše napake pri predstavitvah

 •  JAVNI NASTOPI UDELEŽENCEV s komentarjem trenerja

  

NA DELAVNICI BOSTE PRIDOBILI:

 • Ideje za zanimivo predstavitev proizvoda/storitve/podjetja,
 • Korake priprave za uspešen nastop,
 • Vaje za odpravljanje strahu in napetosti pred govori/pogovori,
 • Praktične napotke, kako motivirati in navdušiti poslušalce,
 • Seznam najpogostejših napak pri javnih nastopih/predstavitvah,
 • Povratne informacije o svojih nastopih z napotki za izboljšanje.

 

METODOLOGIJA DELA:

 

Seminar poteka v obliki delavnice, kar pomeni, da so udeleženci aktivni in sodelujejo. Teorija deloma v obliki predstavitve z vajami in primeri, ki podkrepijo teorijo s prakso. Velik poudarek delavnice je na javnih nastopih udeležencev, kjer predvsem krepimo pozitivno samopodobo in njegove močne strani, hkrati pa damo napotke, kako lahko svoj nastop posameznik še izboljša.

 
PREDAVATELJICA:


Katja Bizjak že več kot 10 let vodi različne seminarje in delavnice na teme medsebojnih odnosov, komunikacije, vodenja, reševanja konfliktov, osebnega in profesionalnega razvoja... Izvedla je preko 200 delavnic z odraslimi in preko 500 z otroki in mladostniki.  V teh letih je razvila edinstven pristop, v katerega integira komplementarna znanja s področja psihoterapije (transakcijska analiza), osebnega razvoja in trenerstva. Pri svojem delu uporablja zanimive in igrive metode dela, kjer lahko udeleženci v sproščenem vzdušju prenesejo simbolno izkušnjo igre v vsakodnevno osebno in profesionalno življenje. Svoj pristop do dela s podjetji in organizacijami orientira v analitičen pristop (taylor made), kar pomeni, da z izbrano temo sledi potrebam organizacije, delovnega tima in posameznikov.

 

Verjame, da sta področji osebnega in profesionalnega razvoja tesno prepleteni med seboj.  Zato jo pri delu vodijo predvsem »praktičnost in uporabnost« - želi si, da bi udeleženci treningov in delavnic dobili zase uporabna orodja in ideje.

 

Reference predavateljice:

DELO d.d., Zavarovalnica Maribor, DARS,  Lisca,  Krka, Socius,  Adria Media, OMG Omnicom media group, ICES,  UNICEF Slovenija, Planet GV, Educa, Klin, Ambicij, ZM Providus,  Infekta, Žurnal 24, Mobik, Habit, Cosylab, NPS , Elektro  Maribor, Občina Slovenska Bistrica, Zveza svobodnih sindikatov Slovenije, osnovne in srednje šole, nevladne organizacije...

 

KOTIZACIJA IN PRIJAVE

Investicija v vaše znanje znaša 186,00 EUR + 20% DDV za plačilo 223,20 € na udeleženca in vključuje organizacijo delavnice, gradivo, osvežilne napitke, kavo in prigrizek. Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 10. februarja 2012 na transakcijski račun: Agencija Pira, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, odprt pri Hypo banki, številka poslovnega računa: 33000-0004435704. V sklic navedite vašo davčno številko.  Račun boste prejeli po zaključku delavnice.

 

Ker gre za praktično delavnico, je število udeležencev omejeno na 15. Prijave tako sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si  do zapolnitev mest, najkasneje pa do 10. februarja 2012.Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com