Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

 VPLIV NOVE ZAKONODAJE IN PREDSTAVITEV AKTUALNE PROBLEMATIKE PRI POSLOVANJU DRUŠTEV VPLIV NOVE ZAKONODAJE IN PREDSTAVITEV AKTUALNE PROBLEMATIKE PRI POSLOVANJU DRUŠTEV

07.03.2016

a
7.3.2016 od 13.00 do 18.00 ure v Murski Soboti, na naslovu Ulica arhitekta Novaka 9.
a

Seminar je namenjen vsem zakonitim zastopnikom društev, direktorjem zasebnih zavodov, računovodjem in ostalim osebam, ki se srečujete s poslovanjem društev, zvez, klubov, zasebnih zavodov....

 

Na seminarju se boste seznanili z vsemi novimi spremembami na področju računovodenja, obdavčitve in samega delovanja društva, ki so bile sprejete v zadnjih mesecih. Poleg tega pa bomo na praktičnih primerih predstavili najbolj problematična področja, s katerimi se društva in zavodi srečujete pri svojem poslovanju ter namenili nekaj časa tudi zaključevanju poslovnega leta z davčnega vidika.

 

Praktična naravnanost tega seminarja bo vsem prihranila marsikatero skrb in razjasnila pojme, ki se vam mogoče v tem trenutku zdijo neobvladljivi.

 

Program


Seminar bo razdeljen na štiri sklope in sicer:


- Novi SRS 2016
o Predstavitev in pregled najpomembnejših novosti

- Zakon o davčnem potrjevanju računov
o Predstavitev vpliva sprejetega zakona na poslovanje društev
o Uporaba vezane knjige računov
o Izjeme pri uvedbi »davčnih blagajn«

 

- Večno problematična področja pri društvih
o Pridobitna in nepridobitna dejavnost
o Sponzorstvo in donatorstvo
o Potni nalogi
o Izplačila članom in nečlanom
o Prostovoljci

 

- Zaključek leta z davčnega vidika
o DDV in odbitni delež
o DDPO in davčna bilanca

Predavateljica

 

Vesna Bartolj Maver je preizkušena davčna svetovalka, računovodja in preizkušena notranja revizorka, z več kot desetletnimi delovnimi izkušnjami z vodenjem službe računovodstva v velikem slovenskem koncernu. 

 

Kot samostojna podjetnica in ustanoviteljica podjetja Računovodsko davčni raj, podjetje za računovodske, davčne in finančne storitve, d.o.o. deluje kot svetovalka podjetnikom in upravam družb na področju davčno-računovodske zakonodaje in statusno pravnega preoblikovanja na področju cele Slovenije. 

 

Na osnovi dolgoletnih izkušenj in prakse poskuša slušateljem na praktičen način predstaviti računovodstvo z različnih zornih kotov, konsolidacijo in obdavčitev za različne pravno organizacijske oblike (društva, d.o.o., d.d., s.p.). Je tudi avtorica številnih računovodskih in davčnih člankov.

 

Kotizacija:

 

Investicija v vaše znanje znaša 120,00 EUR + 22% DDV za plačilo 146,40 EUR na udeleženca in vključuje organizacijo delavnice, gradivo, osvežilne napitke, kavo in prigrizek.

Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 1. marca 2016 na transakcijski račun: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri NLB banki, številka SI56 0234 0026 1840 922, v sklic navedite svojo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku delavnice.

Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 1. marca. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške. Zadnji dan odjava od tečaja ni mogoča.

 

 

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com