Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

S POZNAVANJEM OSEBNE ZAŠČITNE OPREME DO BOLJŠE DELOVNE UČINKOVITOSTIS POZNAVANJEM OSEBNE ZAŠČITNE OPREME DO BOLJŠE DELOVNE UČINKOVITOSTI

16.05.2016

16.5.2016 od 9.00 do 13.00 ure, na naslovu Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota


Ste se kdaj vprašali ali mogoče vpliva na delovno storilnost morebiti oblačilo vas ali vaših zaposlenih? Vas mogoče le to ovira pri delu? Ali so vaši zaposleni primerno oblečeni? Niste povsem prepričani v svoj odgovor? 
Kaj pa vi? Kakšen občutek se vas loteva, ko ste na pomembnem sestanku in vas v zadrego spravlja vaše nefunkcionalno oblačilo? 

NAJ OBLAČILO NE VPLIVA NA VAŠE POČUTJE in posledično na delovno učinkovitost! ENAKO VELJA ZA VAŠE ZAPOSLENE!

PROGRAM

hh
MOJSTER POZNAVANJA FUKNCIONALNOSTI OBLAČIL in posledično zadovoljni, zdravi zaposlen boste postali z naslednjimi vsebinami:
- Osnove o toplotnem ravnovesju človeka in seznanitev s termoregulacijskimi odzivi človeka za izboljšanje fizične učinkovitosti zaposlenega. Obravnava različnih delovnih in ekstremnih okoljskih pogojev in vplivov na človeka.
- Osebna zaščitna in varovalna oprema zaposlenih. Poudarek vidika tekstilnih in zaščitnih materialov ter njihovih kombinacij. Zaradi neustrezne uporabe osebne zaščitne opreme je zaposleni delovno manj učinkovit pri delu, kar negativno vpliva na učinkovitost opravljenega dela. V najslabšem primeru lahko to pomeni izgubo življenja ali hude poškodbe.
- Uporaba osebne zaščitne opreme v različnih situacijah. Kako se zaščititi, kakšne materiale izbrati.
- Osebna zaščitna in varovalna oprema z vidika predpisov standardov.
- Življenjska doba osebne zaščitne opreme z vidika funkcionalnosti materialov.
- Primeri dobre prakse - situacije, kdaj je dodatna osebna zaščitna oprema nujno potrebna in situacije, kdaj s povečanjem oz. dodajanjem več slojev in elementov v zaščitni oblačilni sistem gasilca le dodatno obremenimo.
- Priložnosti in smernice za izboljšanje delovne učinkovitosti zaposlenih.a

Zakaj se udeležiti ravno tega seminarja? 

a
Predavteljico odlikujeta  ZNANJE in IZKUŠNJE, predvsem pa IZKUŠNJE in ZNANJE. Povedano drugače, razvoj, ki ga oblikuje ne poteka brez končnih uporabnikov, saj brez končnih uporabnikov ne bi potrebovali razvoja. Zato nam vaša mnenja in težave pri osebni zaščitni opremi veliko pomenijo, saj lahko le skupaj oblikujemo nove smernice razvoja za VAŠE DOBRO POČUTJE NA DELOVNEM MESTU.

PREDAVATELJICA


Dr. Daniela Zavec Pavlinić deluje kot predavateljica na študijskem programu Aplikativne kineziologije, kot delovna mentorica študentom v projektih »Po kreativni poti do praktičnega znanja« ter kot predsednica Pomurskega društva za kakovost. Je strokovnjakinja s tekstilnega področja, ki povezuje strokovnjake z različnih področij (oblikovanje tekstilij in oblačil, aplikativna kineziologija, fiziologija, ergonomija, tehniška varnost, fizika, strojništvo, novinarstvo, marketing, finance, arhitektura) v vsebine inovativnih projektov s skupno točko »razvoj funkcionalnih izdelkov«. 
Trenutno je dr. Daniela Zavec Pavlinić vodja evropskega konzorcija za razvoj nove generacije gasilskih interventnih oblačil. Na nacionalni ravni pa sodeluje v projektu Promocije zdravja na delovnem mestu »RešujemVARNO!«.

KOTIZACIJA IN PRIJAVA:

Investicija v vaše znanje znaša 80,00 EUR + 22% DDV za plačilo 97,60 EUR na udeleženca in vključuje organizacijo delavnice, gradivo, osvežilne napitke, kavo in prigrizek.

 

Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 9. maja 2016 na transakcijski račun: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri NLB banki, številka SI56 0234 0026 1840 922, v sklic navedite svojo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku delavnice.

Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 9. maja. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške. Zadnji dan odjava od seminarja ni mogoča, zaračunamo polno kotizacijo.

 

 

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com