Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

KAKO IZPLAČATI DOBIČEK LASTNIKOM PODJETJA D.O.O.?  KAKO IZPLAČATI DOBIČEK LASTNIKOM PODJETJA D.O.O.?

23.11.2011

Kakšni so drugi cenejši načini prenosa sredstev oblikovanega dobička lastnikom v zasebno sfero in dajatve!
..DELAVNICA V LJUBLJANI IZVEDENA ŽE 7X


KAKO IZPLAČATI DOBIČEK LASTNIKOM PODJETJA D.O.O.? 


Kakšni so možni drugi cenejši načini prenosa sredstev oblikovanega dobička  lastnikom v zasebno sfero in dajatve! Prodaja lastniškega deleža ali celotnega podjetja, zapiranje podjetja d.o.o. po skrajšanem postopku in obračun dajatev, umik družbenika iz kapitalske družbe d.o.o. 23. november 2011 od 9.00 do 13.30 ure, na naslovu Ulica arhitekta Novaka 9 v Murski Soboti.


Dobiček lastnikov d.o.o., fizičnih oseb, je ob izplačilu vedno obdavčen v višini 20%.  Razpoložljiva sredstva oblikovanega dobička pa je možno izplačati tudi na druge načine, kjer je lahko višina obdavčitve bistveno nižja  od navedene stopnje davka. 

 

Jih poznate? Kako izračunati višino kapitalskega dobička lastnikov fizičnih oseb ob  odsvojitvi deleža podjetja?

 


Če želite vedeti na odgovore na zgornja vprašanja, ter si izplačati dobiček na za vas ugodnejši način, se morate udeležiti seminarja Agencije Pira.

 

VSEBINA SEMINARJA
 

1. Izplačilo dobička lastnikom - sklepi družbenikov, obrazci in obdavčitev

2. Drugi možni načini izplačila dobička - odsvojitev, prodaja poslovnega deleža, praktični primer pogodbe in izračuni dajatev iz naslova kapitalskega dobička

3. Kako prenesti - prodati nepremičnine iz d.o.o. lastnikom podjetja, načini poplačila kupnine iz dobička, izračuni dajatev

4. Poračuni obveznosti lastnikov do lastnega podjetja d.o.o. (prejeta posojila lastnikov družbe) - kako jih izpeljemo s kompenzacijami na drug, cenejši način

5. Prodaja dela podjetja ali celotnega podjetja v lasti fizičnih oseb-občanov, kakšne so dajatve

6. Likvidacija podjetja d.o.o. po skrajšanem postopku, načini izplačila dobička, izračuni dajatev iz naslova kapitalskega dobička

7. Umik družbenika fizične osebe iz kapitalske družbe d.o.o.SEMINAR JE NAMENJEN:

  • lastnikom d.o.o., ki bi si želeli izplačati dobiček,
  • računovodskim delavcem.

 SEMINAR BO VODILA:

Milica Gostiša, svetovalka na področju davkov, financ in računovodstva, z bogatimi praktičnimi izkušnjami pri prenosih podjetij s.p., d.o.o., prodaji, odtujitvi deležev in likvidaciji, zapiranju  d.o.o. po skrajšanem postopku, umiku družbenikov iz kapitalske družbe. 

 


KOTIZACIJA IN PRIJAVE

Investicija v vaše znanje znaša 153,00 EUR + 20% DDV za plačilo 183,60 € na udeleženca in vključuje organizacijo delavnice, gradivo s številnimi praktičnimi primeri izračuna dajatev, osvežilne napitke, kavo in prigrizek.

Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 21. novembra 2011 na transakcijski račun: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri Hypo banki, številka SI56 3300 0000 4435 704, v sklic navedite svojo davčno številko. Plačilo lahko opravite tudi osebno na sedežu Agencije PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota.

Račun boste prejeli po zaključku delavnice. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 21. novembra. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške. Odjav na dan izvedbe seminarja ne sprejemamo in ob neudeležbi kotizacij ne vračamo.

 

 

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com