Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

ANTISTRESNA DELAVNICAANTISTRESNA DELAVNICA

18.06.2016

Za tiste ki si želijo dolgoročnega uspeha skozi učinkovito, kreativno, vitalno in elana polno delovno okolje.

MMM
V soboto, 18.6.2016 od 9.30 do 14.30 ure v Murski Soboti.  
JKKK
Vabimo vas, da preizkusite in izkusite nekaj, kar je drugačno in uspešno deluje že tisočletja. Vse vaje in metode temeljijo na starodavni kitajski tradiciji in medicini. Veliko uspešnih mednarodnih podjetjih ima že vpeljane metode sproščanja in vadbe, saj učinkovito vplivajo na zaposlene in poslovne rezultate.

Program je tudi odlična priložnost izvedbe promocije zdravja na delovnem mestu.

PROGRAM 

1. Vaje za sproščanje, dihanje in umirjanje, ki jih bomo praktično izvajali in usvojili.

2. Samo-terapevtske vaje, prilagojene vašemu stilu dela.

3. Dvig energije za večji poslovni in osebni potencial.

4. Razumevanje našega delovanja in navad ter kako jih spremeniti.

5. Koristni in preprosti napotki za zdravje in zadovoljstvo doma in v službi.


REZULTAT


Že 10 minut vadbe in sproščanja med delovnim časom prinaša opazne spremembe. Zakaj?


• Ker je vzpostavljen pretok energije po celotnem telesu, prinaša svežo energijo tudi možganom, kar nam omogoča boljši spomin, možnost iskanja rešitev, hitrejši odziv, kreativnost, navdih in nove ideje.
• Poveča se nivo energije, zato imamo več delovnega elana.
• Učinkuje podobno kot »reset« tipka na računalniku.
• Telesne bolečine, nesproščenost ter zategnjenost se zmanjšajo in izboljšajo splošno počutje, prav tako pa tudi splošno zdravje.


Na treningu boste dobili Priročnik vaj za zdravje, kjer bodo natančno opisane vaje, ki jih bomo na treningu obdelali:

- Vaje za ogrevanje, sproščanje, napetosti in dviga energije

- Vaje za dvig pozornosti, ustvarjalnosti in pomnenje
- Vaje za razbremenitev bolečin v vratu, ramenih in hrbtenici

 

Izkušnje kažejo, da ko spremenimo stvari pri sebi, začne to nevede pozitivno vplivati na ljudi okrog nas. Začnimo pri sebi, iluzija je, da lahko spreminjamo druge po naših željah in pričakovanjih. To je prava stvar za vse zaposlene, ki želijo dobre medsebojne odnose, zdravo, uspešno ter umirjeno delovno okolje.

 

DARILO za udeležence delavnice: ob koncu delavnice bomo izvedli 20 minutno »sprostitveno presenečenje«, ki vas bo čustveno in telesno sprostilo in napolnilo vaše baterije. Izkušnja in doživetje, ki je ne boste pozabili.

 

IZVEDBA DELAVNICE


• Vsak udeleženec potrebuje udobna oblačila, fitnes podlogo oz. brisačo.

 

VAŠA TRENERKA


Izvedbo treninga na vrhunski ravni zagotavlja svetovalka za zdravo, vitalno in energetsko polno delovno okolje Maja Kosmačin.

 

Maja Kosmačin je dao inštruktorica in tui-na terapevtka. Njeno poklicno življenje so zaznamovali ljudje in vez med njimi, saj deluje na področju upravljanja s človeškimi viri prav vse od začetka svoje kariere. Ogromno znanja, metod in širine delovanja si je pridobila kot vodja upravljanja s človeškimi viri v večjem mednarodnem proizvodnem podjetju.

 

Sedaj deluje kot samostojna svetovalka na področju upravljanja s človeškimi viri malo na drugačen način. V preteklosti jo je iskrena želja po raziskovanju naravnih zakonov in naravne poti pripeljala do kitajske tradicije in metafizike. Sedaj širi to tisočletno uporabno modrost tudi kot svetovalka za zdrav in vitalen način življenja. Vodi vadbo Qi gonga in Tai chi-ja ter organizira delavnice za posameznike in podjetja. Povezala je najboljše metode in rešitve obeh svetov in ju združila v edinstveno celoto.


Misel, ki jo navdihuje:
Reke in morja vladajo stotim dolinam,
zato, ker se znajo spustiti nižje. Zato lahko vladajo.
Tisti, ki hoče biti zgoraj, mora delovati kot tisti, ki je spodaj.
Tisti, ki bi rad vodil, mora hoditi, kot da gre zadaj.
In ker ne tekmuje, nihče ne more tekmovati z njim.
(Lao Tzu, Dao de Jing)

 

KOTIZACIJA IN PRIJAVE

 

Investicija v vas ali vaše zaposlene znaša 110,00 EUR + 22% DDV za plačilo 134,20 EUR na udeleženca in vključuje organizacijo tečaja, gradivo, osvežilne napitke, kavo in prigrizek.

Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 13. junij 2016 na transakcijski račun: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri NLB banki, številka SI56 0234 0026 1840 922, v sklic navedite svojo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku delavnice.

 

Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 13. junija 2016. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške. Do dva dni pred izvedbo, odjava od udeležbe na tečaju ni mogoča.

 

Za več udeležencev se lahko dogovorimo za popust. 

Možna izvedba delavnice tudi pri vas.


IZJAVE ZADOVOLJNIH STRANK


»Sproščeno vzdušje, polno novih in zelo koristnih »orodij«, ki nam bodo omogočila kvalitetnejše delo in življenje, predvsem pa precej manj stresno preživljanje službenega časa.
In rezultat? Manj stresa prinaša boljšo učinkovitost in uspešnost tako v služi kot doma. Vsekakor priporočam!« Alenka Simonič, udeleženka antistresne delavnice, AMSTAF GmbH.


»Občutek in počutje je bilo zelo prijetno in tudi vaje, katere sem na delavnici spoznala, mi vračajo energijo, saj se jih poslužujem več ali manj vsak dan. Vsekakor je velik pripomoček za vzdrževanje psihične kondicije in zdravja. Pri sebi sem opazila več sproščenosti in več delovne energije. Želim si še obiska vaših delavnic.« Anka, udeleženka antistresne delavnice.


»Ko se spomnim, kakšna sem pred več kot dvema letoma prišla k Maji, kar ne morem verjeti, kako sem napredovala. Počutim se lepo, brezskrbno, zdravo in sem kot prerojena. S svojim znanjem, svojo rahločutnostjo, velikodušnostjo, nasveti in predlogi me je vsakokrat bodrila, navduševala in usmerjala. Ko Majo enkrat začutiš, je ne izpustiš več! Njene zdravilne nasvete in pogovore, ki so včasih že kar prijateljski, res cenim. » Aleksandra iz Ptuja


»Kot je dejal že Albert Einstein: "Posamezne probleme, s katerimi se soočamo, ne moremo reševati na isti ravni zavesti, ki smo jo imeli tedaj, ko smo jih ustvarili." Vadba Tai chi pod vodstvom Maje Kosmačin nam omogoča, da našo raven zavesti zvišamo in pogledamo na probleme z drugega zornega kota. Posledično jih nato lažje rešujemo. » Sonja iz Maribora

 

 

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com