Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

ODLIČEN POGAJALECODLIČEN POGAJALEC

18.05.2016

Dobro pogajanje je ključ do prodajnega uspeha, nižjih stroškov in boljših medosebnih odnosov!

jjjj
V sredo, 18. maja 2016 od 9.00 do 15.30 ure v Murski Soboti.
 
Pogajamo se vsi, vsak dan in v različnih situacijah. Od rojstva naprej. Pogajanja so del našega profesionalnega in poslovnega življenja. Naj gre za nakup stanovanja, barantanje na tržnici, pogajanja za večji posel ali pogajanja s partnerjem/otroci, so temeljni principi in načela enaki. Pogajanja so proces vplivanja z namenom doseči skupno sprejemljiv dogovor (WIN-WIN). Za vas imamo odlično novico: z vztrajnostjo in treningom lahko vsakdo postane odličen pogajalec. 


PROGRAM

1. Uvod v trening, spoznavanje in izmenjava izkušenj.
2. Osebna ocena pogajalskih sposobnosti - izdelajte osebni točkovnik TOP 10 pogajalskih veščin in sposobnosti.
3. 8 ključnih faktorjev, ki vplivajo na uspešna pogajanja.
4. Partnerska matrika /pozicija moči - kakšna je vaša vrednost v očeh stranke - ocena izhodiščne pogajalske pozicije.
5. Učinkovita priprava akcijskega plana za naslednja pogajanja - izdelajte pogajalski planer (udeleženci delajo na lastnem primeru iz poslovne prakse).
6. Pogajalsko območje in kako ga določimo
7. 4 temeljna načela Harvardske pogajalske metode.
8. Pregled TOP pogajalskih taktik (prepoznavanje napadalnih in uporaba obrambnih).
9. Mini trening osnovnih pogajalskih in obrambnih taktik (igra vlog v parih).
10. Preverjene komunikacijske tehnike za težke situacije.
11. Največje in najbolj uporabne skrivnosti neverbalne komunikacije v pogajanjih.
12. Prepoznavanje in prilagajanje pogajalskega stila na podlagi vedenjskih stilov kupcev/sogovornikov.
13. Mini test pogajalskih situacij.
14. TOP priporočila za pogajalce.


REZULTAT


• usvojiti in izboljšati pogajalske veščine in obrambne taktike, kar povečuje poslovni izplen in izboljšuje komunikacijo s strankami ali drugimi ciljnimi skupinami,
• povečati kvaliteto izvedbe zahtevnih situacij, kar prinaša večje zadovoljstvo vpletenih,
• usvojiti aktivni pristop v pogajanjih in sposobnost prilagajanja v različnih situacijah.


Kratko priporočilo iz delavnice: izogibajte se zaokroževanju, uporabljajte decimalke. Vkolikor se odločite, da stranki odobrite popust, se izogibajte okroglih številk (npr. 2%). V tehničnem pogajalskem žargonu to imenujemo »smešne številke«, ki na stranko naredijo vtis, da ste natančno preračunali številke in se res poglobili v ponudbo. Primer: »Lahko vam odobrim 8,6% popust namesto 10%, v primeru da poravnate obveznost v roku 8 dni.« Poskusite, deluje!

 

PREDAVATELJ:


Bojan Krajnc ima več kot 15 let izkušenj v prodaji in marketingu in preko 12 let vodstvenih izkušenj na področju vodenja prodaje in prodajnih ekip. Je predavatelj in nosilec na Višji poslovni šoli Doba pri predmetih prodaja, organizacija in menedžment in ekonomika podjetja. Kot mentor na daljavo pa sodeluje na Doba fakulteti pri predmetih projektni menedžment in timsko delo, družinsko podjetništvo in nabavno-prodajna veriga. 

 
Kot gostujoči strokovnjak sodeluje pri predmetih e-finance in e-bančništvo na Ekonomsko-poslovni fakulteti Maribor. S podjetjem BMC International sodeluje projektno kot poslovni trener in predavatelj na področju sistematizacije in vodenja prodaje ter komunikacijski veščin v prodaji. Sodeluje z mnogimi uspešnimi podjetji, kot so Hypo Alpe-Adria-Bank, Generali, Cetis, Messer, Plastika Skaza, Tuš, Farmadent, Sanolabor, Meusburger, PS, Schindler, Finančna hiša, Lek Veterina, Mazda Slovenija, Amstaf GmbH in drugi. Strokovne prispevke in članke redno objavlja v reviji Management in prodaja.

 

Je človek prakse in praktičnih orodij, ki jih v praksi tudi vsakodnevno uporablja, dopolnjuje in razvija. V treningih uživa, udeležencem pa se skuša čim bolj približati tako, da se poglobi v njihov vsakdanje delo s strankami in prodajni proces ter skuša najti kar največ izboljšav, da bodo prodajni rezultati še boljši.

 

Bojanova specialnost:
• prodajne veščine in orodja
• verbalna in neverbalna komunikacija
• optimizacija prodajnih procesov
• tehnike branje z obraza (t.i. Face Reading) za uporabo v prodaji in medsebojni komunikaciji

 

Misel, ki me navdihuje:
Naredi vse, kar zmoreš,
s tem, kar imaš,
tam, kjer si.
(F. D. Roosevelt)

 

KOTIZACIJA IN PRIJAVA


Investicija v celodnevno usposabljanje znaša 150,00 € + DDV, za plačilo 183,00 EUR. V ceno je vključena tudi pogostitev in gradivo na temo delavnici. Plačilo poravnajte do 11. maja 2016 na transakcijski račun: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri NLB banki, številka SI56 0234 0026 1840 922, v sklic navedite svojo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku delavnice.


Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 11. maja. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške.

 

Za več udeležencev iz vašega podjetja vam obračunamo popust.

Možna izvedba izobraževanja tudi v vašem podjetju.


Pohitite s prijavo in si zagotovite svoje mesto na seminarju iz področja, ki je trenutno najbolj aktualno prav za vse, ki si želijo izboljšati rezultate poslovanja.

 

IZJAVE ZADOVOLJNIH STRANK


"Ko sva s sodelavko iskali najbolj primerno izobraževanje za naše svetovalce v prodaji, sva imeli razgovore z več ponudniki. Ko smo se spoznali z Bojanom je bil zelo praktičen, sproti je predstavljal, kako so zastavljene njegove delavnice za prodajo in kako vse temeljijo na praksi. Takoj sva vedeli, da je to TO. S pravimi vprašanji nama je prodal pravi produkt. Kaj več se še lahko pričakuje od trenerja prodaje?! Tekom delavnic smo dobile potrditev od vseh udeležencev, da je bil Bojan prava izbira za naše podjetje. Z njim imamo načrte sodelovati tudi v prihodnje." Majda Bregar, direktorica Poslovnega centra Ljubljana in Nataša Obrez, vodja prodajnega tima - področje poslovanja s podjetji, HYPO ALPE-ADRIA-BANK d.d.


»Bojan je pol leta izjemno zavzeto, predano, povezovalno in motivacijsko usmerjal našo ekipo pri enem ključnih strateških projektov. Z bogatimi izkušnjami z različnih področij, močno voljo za uresničitev zastavljenih ciljev, predvsem pa nalezljivo pozitivno energijo je že v času prvih srečanj postal kar »eden od nas«. Cenimo njegovo odprtost in odzivnost, saj je vedno na voljo. V sodelovanju z njim boste nedvomno dobili več, kot ste pričakovali, saj je za uspešno izvedbo projekta motiviran vsaj toliko kot naročnik.« Mag. Roman Žnidarič, predsednik uprave družbe CETIS d.d.


»Za trenerja Bojana Krajnca smo se odločili iz razloga, ker je znal na informativnem oz. spoznavnem sestanku z nami kot naročnikom prepoznati naše potrebe ter prisluhniti našim konkretnim željam. Pri njem imam občutek, da vse kar uči, uči uporabno za na trg. Predavatelj se vživi v naše vloge in konkretizira situacije. Je pragmatičen in entuziastičen, kar je izrednega pomena, če poslušalec kupuje ideje in predloge za svoje izboljšave pri delu. Priporočam za prodajna podjetja, komercialiste, vodje in vse, ki imate pri svojem vsakdanjem delu opravka z ljudmi. Naša pričakovanja je presegel. Vse v superlativih o njegovem delu in pristopu.« Mag. Karmen Darvaš Šega, direktorica in lastnica podjetja FINANČNA HIŠA d.o.o.


»Puno Vam hvala na treningu koji ste nam napravili u Sloveniji prošli petak. Veoma dobar i efektivni trening i verujem da report takođe koji ste slali, može lepo služiti u buduće kao podsetnik kada neke stvari ispustimo iz fokusa.« Boris Stantić, Sales Manager, MEUSBURGER Georg GmbH & Co KG.


»Naj ti povem, kaj je bila moja prva ocena na firmi po tvojemu prodajnem seminarju: odlično. Že dolgo mi ni uspelo, da bi bila dva dni tako in v neki zadevi kot pri tebi...pa definitivno...Bojan je odličen motivator! Res, vsaka ti čast! To je seminar, kateremu trenutno na mojem seznamu ni para.« Udeleženka Open programa Trening prodajnih veščin.


»Zanimiv in simpatičen vpogled na področje komunikacije, kjer korak po korak odkrivaš do sedaj »skrite« načine in oblike komuniciranja. Zato pozor, ta delavnica vam zagotavlja, da boste po njej postali ekspert tako v verbalnem, kot neverbalnem načinu komuniciranja.« Alenka Simonič, udeleženka delavnice Odlična komunikacija s strankami in med zaposlenimi, AMSTAF GmbH.

»Zelo sem navdušena, veliko je bilo uporabnih stvari. Na udeležencih smo videli, da vedenjski stili in obrazna mimika dejansko držijo in dobili smo ogromno materiala, ki ga bom zagotovo uporabila.« Udeleženka Open programa Neverbalna komunikacija v prodaji.

»Najboljša investicija za znanje, katerega ti ne more vsak dati. Odlično!« Udeleženec Open programa Prezentacijske veščine v prodaji.


»Po zaključeni delavnici Učinkovita komunikacija s starši in sodelavci nisem srečala učitelja, ki ne bi pohvalil delavnice in vzdušja. Tudi sama sem resnično uživala in ugotavljam, da je bila izjemno uporabna in koristna za naše vsakdanje delo. Toplo priporočam.« Lidija Todorović, ravnateljica OŠ Ludvika Pliberška Maribor.


»Bojan že nekaj let predava s področja uvajanja CRM rešitev v podjetjih kot gostujoči strokovnjak na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru, na dodiplomski in podiplomski študijski usmeritvi e-poslovanje. Študentje so z izvedenimi predavanji izredno zadovoljni, saj jih zna motivirati z vprašanji in zanimivi primeri iz prakse. Sicer pa nam je s svojim strokovnim znanjem tudi vedno pripravljen priskočiti na pomoč, če naletimo na kakšno težavo.« dr. Simona Sternad Zabukovšek, docentka za področje e-poslovanja, EPF Maribor.

 

 

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com