Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

Čas je za moderen marketing oz. marCAREting! Čas je za moderen marketing oz. marCAREting!

19.04.2016

12-urni diamantni marketinški maraton z mag. Lenjo Faraguna

19.4. (9.00 do 15.00 ure)

26.4. (9.00 do 15.00 ure),

na naslovu Ulice arhitekta Novaka 9, Murska Sobota.

 

 

Za koga je maraton?


• Za vas, ki obožujete svoj posel.
• Za vse, ki želite, da ime vašega podjetja postane prvo ime, na katerega pomislijo kupci, ki iščejo po vaši branži!
- Za vas, ki veste, da imate izjemen produkt/storitev, a na tržišču še zmeraj ne dobite pozornosti, ki si jo zaslužite!
• Za vas, ki imate do marketinga enak odnos kot do zobozdravnika (auč!)
• Za vas, ki nimate za seboj velike oglaševalske agencije in marketing delati sami ali v mini timu
• Za vas, ki morate "roditi in stvoriti" tekst ZDAJ, a prevečkrat vaše misli zablokirajo.
• Za vas, ki želite biti finančno in duhovno bogati
• Za vas, ki potrebujete novo energijo, inspiracijo, pogovor, znanje, morda brco v tazadnjo, da (ponovno ali še bolj) poslovno zasijete!

 


Kako vam bo uspelo?
Kak boste postali prvo ime v njihovih mislih? Kako boste uspešni kljub temu, da je zunaj "kriza" in da je vaša branža zasičena?

 

1. Spoznali boste kako skozi novodobni marketing, ki ga Lenja imenuje marcareting, doseči vaše prave ljudi (ne vseh ljudi, ker to nima smisla, ampak VAŠE PRAVE LJUDI).

 

2. Spoznali boste 10 značilnosti novodobnega marcaretinga, ki vam pomagajo ustvarjati odnose s strankami, ki niso le "kupci za eno noč", ampak se vračajo in privabljajo nove PRAVE ljudi.

 

3. Spoznali boste 4 razloge, zakaj toliko podjetij ostaja nevidnih na tržišču.

 

4. Spoznali (in v živo boste preizkusili) 2 ultra preprosti in preverjeni formuli predstavitve vašega podjetja, ki vam pomagata dobiti in obdržali pozornost vaših pravih ljudi, če imate na voljo 30 sekund v vrsti v trgovini, v dvigalu s potencialnim poslovnim partnerjem ali 45 minut časa na poslovni konferenci. Odpirali bodo srca in denarnice.

 

5. S pomočjo 8-ih vprašanj boste zbrusili vaš poslovni diamant, ki vas (poleg vašega produkta/storitve) dela unikatne na trgu in so razlog za nakupno odločitev.


6. Lenja vas nauči, kako se za vedno rešite kreativne blokade ("Kaj naj sploh napišem?" ali "Kako naj to povem?"), perfekcionizma in lastne sabotaže, ker vas je strah, da "niste dovolj dobri" ali "da ste nadležni!" Ko bomo to obdelali se vržemo na praktični workshop pisanja - jasno, kredibilno, konverazcijsko in tako, da najdete "connection" z vašimi PRAVIMI ljudmi.

 

7. Pokazala vam bom 5 elementov kako spisati (in kako ne spisati) predstavitev vašega podjetja v zavihku "O nas" na vaši spletni strani ali kateremkoli marketinškem materialu.

 

8. Pokazala (in v živo bomo vadili) 7 trikov pisanja marcaretinških tekstov, ki vas naredijo bolj človeške, dostopne vašim PRAVIM LJUDEM, bolj kredibilne, bolj jasne in pregledne, bolj avtentične in unikatne! Cilj: ljudem morate pomagali, da spoznajo kdo vi resnično ste, da jim postanete všeč in da bodo želeli izvedeti več!

 

Z veseljem se prijavljam na program

 

KOTIZACIJA:
Investicija v 12 urni marketinški maraton znaša 190,00 EUR + 22% DDV za plačilo 231,80 EUR na udeleženca in vključuje organizacijo delavnice, gradivo, osvežilne napitke, kavo, prigrizek, inspiracijo, smeh, glasbo in nova poznanstva. Kotizacijo poravnajte najkasneje do četrtka, 14. aprila 2015, na: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri NLB banki, številka SI56 0234 0026 1840 922, v sklic navedite svojo davčno številko. 

 

Račun boste prejeli po zaključku delavnice. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 14. aprila. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške. Dva dni pred izvedbo odjava ni mogoča.

 

Rezultati maratona je:

VEČJI PROFIT
Ker denar obožuje jasnost in kupci obožujejo jasnost "Zakaj izbrati vas, ne vašega konkurenta!"


MANJ STRESA
Peljala vas bom skozi vse korake novodobnega marketinga, pokazala vam bom ogromno primerov iz celega sveta in na licu mesta bomo "trenirali", tako, da ne boste sami na tej novi poti!

VEČ ČASA
Naenkrat boste imeli več časa za stvari, ki jih obožujete delati (vaš osnovni posel), saj boste marketing delali z večjo lahkotnostjo, samozavestjo in učinkovitostjo

MANJ FRUSTRACIJ
Nič več sedenja pred belim listom papirja ali praznim ekranom in grizenje nohtov. No, razen, če si radi grizete nohte!

VEČ SAMOZAVESTI
V komunikaciji na spletni strani, Facebooku, e-pošti, sestankih, predavanjih, predstavitvah, sejmih in kot človek.

 

Z veseljem se prijavljam na program


PROGRAM:


TERMIN 1: torek, 19. april (9h-15h)
Predavanje: Marketing je mrtev. Naj živi marcareting!
Miti in resnice o marketingu. Ogromno primerov marketinške dobre prakse iz Slovenije in sveta. Čista inspiracija! A začeli bomo s 60-sekundnim presenečenjem! ;) 

Delavnica: 7 skrivnosti pisanja marketinških tekstov, na katerih se ne no nabiral prah, ampak se bodo tetovirali v misli, srce in odprli denarnice kupcev.

Sledi domača naloga. Lušna bo!

 

TERMIN 3: torek, 26. april (9h-15h)
Predavanje: 12 tipičnih oglaševalskih napak, ki jih dela 99% podjetij
Predavanje in delavnica: 12 napotkov, kako vložen čas za Facebook postane magija za vaš posel, ne norija!
Grand finale: DIPLOMIRALI boste na poseben način!

 

Namesto konca še ta misel:
S pomočjo tega maratona vas želim spomniti, da ljudje potrebujejo kar vi ponujate! Ta trenutek. Pa vas ne morejo najti. Ali jim morda ne znate dovolj jasno povedati, zakaj izbrati vas. Ali jim morda ne znate olajšati nakupa ali pa ste izgubili voljo, ker se vam zdi, da vašega konkurenta ne morete prehiteti. Jaz verjamem, da ste tukaj z namenom in da je čas, da (ponovno) ZASIJETE kot poslovni diamant in služite temu primerno! 

 

Veselim se vaše poslovne zgodbe! Da jo sliši Slovenija in/ali svet.
Vaša, Lenja Faraguna


Zakaj smo se odločili povabiti gospo Faraguna?

»Delo gospe Faragune smo zasledili najprej preko priporočila, potem še preko spleta. S svojim pozitivnim pogledom na življenje, posameznika, vzpone ter padce, drugačnim pogledom na marketing in oglaševanjem, svojim pristopom, načinom komunikacije in osebno noto, ki jo pri svojem ustvarjanju vključuje, nas je popolnoma navdušila. 

 

Ker verjamemo, da bo od Lenjinih načel pridobilo ogromno število podjetnikov/podjetnic ter oseb, ki se z marketingom in trženjem ukvarjajo, smo jo povabili k sodelovanju in organizirali izobraževanje, od katerega boste maksimalno pridobili tudi vi. Zato izkoristite to priložnost, prijavite se na izobraževanje in prispevajte k vašem uspehu ali uspehu vašega podjetja. Včasih je potrebno zelo veliko, da naredimo konkretne spremembe, včasih pa je dovolj le, da nam nekdo pokaže pot, nas razsvetli z drugačnimi pogledi, ali se nas le srčno dotakne«, Anita Števanec z ekipo


O LENJI:

(www.lenja.fm)

Verjame, da je vsak človek nekomu Worldchanger.
Verjame v unikatni talent v vseh ljudeh, ki žal preredko pride na plano v vsem svojem sijaju.
Nekaj ve zagotovo: če verjameš v človeka bolj kot sam verjame v sebe, bo (spet) postal najboljša verzija sebe.
Ambasadorka upanja.

 

MARketiški coach za hrabra, vizionarska, manjša in srednje velika podjetja, ki želijo služiti in spreminjati svet.
Avtorica e-knjige "38" - knjiga o MARketingu za vse, ki imajo do marketinga enak odnos kot do zobozdravnika in hkrati nimajo časa brati knjig! Brezplačno si jo lahko snamete na www.lenja.fm
Ustanoviteljica 1. marketinške akademije za mala in srednja slovenska podjetja, z imenom CRAZY DIAMONDS!
www.lenja.fm/akademija

 

Magistrirala iz Semiotike radijskega oglaševanja "Kako napisati učinkovit radijski oglas!" (na University of East London & Karl-Franzens Universitat Graz), po osnovni izobrazbi zaje**na profesorica angleščine.

 

Je v programskem svetu največje radijske konference v Evropi - Radiodays Europe.

Pobudnica projekta Happy Maribor, kjer je sodelovalo 1000 Mariborčanov in Maribor je po dolgem času združeno dihal POZITIVO! Video si oglejte tukaj:https://www.youtube.com/watch?v=uCENLyvsfmM
Introvert v XXL obliki.

 

Marketinški guru Roy H. Williams jo leta 2007 razglasi za eno izmed 12 Worldchangerjev.
Predavateljica v projektu Podjetno v svet podjetništva, ki mladim podjetnicam in podjetnikom daje krila in veter v krila, da štartajo svoj posel. TEDx govornica o KAOSU, ki ga je dala skozi pred 3 leti. https://www.youtube.com/watch?v=aNHGB-r1nLY

Za 1 leto bi želela vsem blagovnim znamkam odvzeti logo in vso oglaševanje! Da jih spomni kje se začne goli uspeh! Pri vrednotah ustanovitelja, lastnika ali direktorja!

 

Z družinico, Miranom ter psičkama Dodi in Iro se pripravljajo na "Malega princa", ki prihaja v njihovo življenje v začetku avgusta 2016 in na katerega so čakali kar 9 let.
O Lenjini golo iskreni poti do zanostive in kaj se je v teh 9-ih letih naučila o življenju, poslu in sebi, lahko vidite v njenem brezplačnem webinarju
"Zakaj so lahko vaše neizpolnjene sanje najboljši učitelj in najlepše darilo", ki si ga oglejte na www.lenja.fm (poiščite magičen, rdeči gumbek).

 


hi

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com