Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

1 PODOBA -1 IZZIV- dober korak do 1000 strank1 PODOBA -1 IZZIV- dober korak do 1000 strank

11.06.2015

(predavanje na temo poslovnega oblačenja)

Podoba ni slaba ali dobra; lahko pa je boljša in najboljša.

 

11.6.2015 od 17.30 do 19.00 ure v Murski Soboti.

 

3 minute so dovolj za jutranji zmagoslavni nasmeh. Oblačila lahko opravijo nalogo namesto nas, če nam odlično pristajajo, so barvno usklajena in poudarjajo našo osebnost.

 

Pridite na predavanje in odkrili boste novi svet igre kombiniranja. Poiščite svojo pot do podobe, ki vas bo približala strankam z zmagovalnim stiskom rok. Poslovna oblačila so lahko naše zaveznice. Odkrijmo le tisto piko na i, ki je samo naša.


PROGRAM:


Na predavanju bomo sledili:
- pomenu poslovnega oblačenja
- pomenu barv za posamezne poklice
- vpliv podobe in usklajevanja s celostno podobo podjetja
- praktični namigi glede dodatkov in kombiniranja
- osnovni namigi glede na tip postave
- ureditev garderobe v petih korakih

Odkrijmo svoje skrite atribute in jih pokažimo v poslovni luči. Predavanje vam prihrani čas in vsakdanjo skrb rekoč: \"Kaj naj oblečem danes?!\"

 

PREDAVATELJICA:

 

Tatjana Kalamar Morales je oblikovalka in svetovalka v svojem podjetju TatiKALAMAR. Po končanem študiju oblikovanja tekstilij in oblačil v Ljubljani je zadihala evropske smernice na različnih sejmih po Evropi in jih združila v oblikovanju oblačil kar deset let v Muri; zadnji dve leti kot vodja kreativnega razvoja. Korak naprej je prineslo dvoletno bivanje v New Yorku, kjer je nadaljevala izobraževanje v digitalnem dizajnu (Parsons School of Design) in fotografiji (ICP-International Center of Photofraphy). Sodeluje s podjetjem NYCP iz NY-a (dizajn, ilustracija), oblikuje poslovna oblačila Mi&lan. Pod svojo blagovno znamko TatiKALAMAR ustvarja pripomočke - blazinice za knjige, tablice in prenosnike. Oblikovanje, ilustracija in svetovanje je zanjo en sam svet podob.


KOTIZACIJA

 

Investicija v vaše znanje znaša 37,00 EUR + 22% DDV za plačilo 45,14 EUR na udeleženca in vključuje organizacijo tečaja, gradivo, osvežilne napitke, kavo in prigrizek. Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 29. maja 2015 na transakcijski račun: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri Hypo banki, številka SI56 3300 0000 4435 704, v sklic navedite svojo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku delavnice. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 29. maja 2015. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške. Do dva dni pred izvedbo, odjava od udeležbe na tečaju ni mogoča.

 

 

 

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com