Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

POSLOVNA ANGLEŠČINAPOSLOVNA ANGLEŠČINA

01.10.2015

SKUPINSKI TEČAJ POSLOVNE ANGLEŠČINE

 

Od Septembra 2015 v Murski Soboti

 

Skupinski tečaj poslovne angleščine zajema področje trženja (ekonomija) in splošne formalne fraze, ki se uporabljajo v pogovorih in komunikaciji s tujimi poslovnimi partnerji.

 

Poudarek na tečaju bo na pisni in govorni komunikaciji ter izgovarjavi, s praktičnimi primeri.
Poznavanje komunikacijskega jezika, ki ga lahko uporabljate v stiku s poslovnimi partnerji, pripomore k dobrim poslovnim odnosom in komunikaciji ter vam posledično zagotavlja večji uspeh na tujem trgu.

 

Prav tako razvoj v medijih dandanes zahteva obvezno znanje vsaj enega tujega jezika, med katerimi je angleški jezik na prvem mestu. Skoraj vse informacije, ki jih najdete na spletu so v angleškem jeziku, zato je poznavanje angleščine še kako pomembna veščina pri iskanju in pridobivanju informacij - poznavanje angleškega jezika je vsekakor prednost, ki je ne smete zanemariti.

 

Dodatno:
Učiti se jezika pomeni priučiti se navade in veščine, zato je to različno dolg učni proces, ki lahko traja tudi do več let - jezik namreč usvojimo dosti pozneje, kot se ga naučimo. Ker je jezik najmočnejše komunikacijsko orodje, je pomembno, da se učenja lotimo z dobro mero motivacije in odgovorno - učenje jezika zahteva precejšnje miganje možgančkov in umeščanje nove navade v naš vsakdan, kar pa ni tako preprosto, kot se zdi. Naše izkušnje kažejo, da pri nepopolni predpripravi na učenje jezika, motivacija učencev hitro upade, kar lahko privede do napačnega učnega pristopa in do blokade oziroma demotiviranosti za nadaljevanje učnega procesa, posledica česar je nepopolno znanje tujega jezika ali popolna prekinitev učnega procesa. Slednjemu se želimo kot učitelji tujega jezika izogniti.

 

Posebej za naše učence smo tako izdelali gradivo, ki vsebuje metode in opise pristopov k jeziku, naše učence pa poučimo tudi o tem, kakšna orodja pri učenju jezika uporabljati predvsem pa jih že na začetku motivacijsko pripravimo na sam učni proces. S posebej izdelanim vprašalnikom, ki zajema vse segmente in dejavnike, ki vplivajo na učenje jezika pa izdelamo prilagojen učni načrt.

 

Pri naših tečajih vam torej nudimo celotni jezikovni pristop.

 

Izvedba in potek programa:

 

Število pedagoških ur: 30
Časovni okvir: 2 x na teden po dve šolski uri
Termin: Možnost dopoldne ali popoldne, odvisno od želja udeležencev
Število udeležencev: od 3 do 5 tečajnikov


KOTIZACIJA IN PRIJAVE

 

Dvomesečna investicija v znanje jezika znaša 275,00 EUR + 22% DDV, za plačilo 335,50 EUR na udeleženca in vključuje organizacijo tečaja in gradivo. Plačilo je potrebno poravnati pred začetkom izvedbe na transakcijski račun: Agencija Pira, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, odprt pri Hypo banki, številka poslovnega računa: 33000-0004435704, sklic: vaša davčna številka. Račun boste prejeli po zaključku delavnice. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si do zapolnitve skupine. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunavanja dela kotizacije za administrativne stroške.

 

V primeru, da se tečaja udeležite dve ali več oseb iz iste organizacije, vam obračunamo 5% popust
- Če se vas na tečaj prijavi več iz enega podjetja, lahko po dogovoru tečaje izvajamo tudi pri vas ali ločeno samo za vaše zaposlene.
- V primeru, da si želite individualni tečaj, izvajamo tudi to.

 

 

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com