Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

(NE)DENARNI VIDIKI MOTIVIRANJA ZAPOSLENIH IN NEPOVRATNA SREDSTVA ZA RAZVOJ KADROV(NE)DENARNI VIDIKI MOTIVIRANJA ZAPOSLENIH IN NEPOVRATNA SREDSTVA ZA RAZVOJ KADROV

11.06.2015

Agencija Pira v soorganizaciji z Agencijo Poti organizira izobraževanje, ki bo potekalo:


v sredo, 11.6.2015 od 9.00 do 13.30 ure v Murski Soboti

 

  • Ali je možno racionalizirati stroške dela in kljub vsemu doseči tisto, kar si želi vsak direktor in lastnik podjetja, pa seveda tudi sami zaposleni?
  • Ali je možno nagrajevati zaposlene na način, da stroški za plače niso zato nič višji?
  • Ali je možno nagrajevanje v finančno težkih in zahtevnih časih? 

Da, gotovo, in možnosti je veliko.

 

 

Ne glede na gospodarsko krizo, ne glede na to, da v podjetjih kar naprej iščemo rezerve zmanjševanja stroškov, pa je kljub vsemu možno motivirati zaposlene in doseži njihovo zavzetost za delo. In prav z zavzetostjo dosežemo to, da je vidnih rezultatov vedno več. Saj veste, zaposleni naredijo samo tisto, kar sami želijo, niti za konico svinčnika več. Z uvedbo nedenarnega nagrajevanja dosežemo, da zaposleni delajo zato, ker sami tako hočejo. Učinki pa so hitri in merljivi z višjo produktivnostjo, hitrejšim doseganjem ciljev, z višjo poslovno uspešnostjo.

 

Ni pomembno, ali ste mikro, malo ali srednje podjetje. Tudi ne, če ste veliko. V vsakem je dovolj možnosti, za uvedbo nedenarnega nagrajevanja. Prav tako za uvedbo kadrovskega kontrolinga, s pomočjo katerega racionaliziramo delo in delovne procese na način, da je strošek dela optimalen, plače pa zaradi tega nič manjše.

 

Prav tako je pomembno, da se na različne EU razpise za razvoj kadrov prijavite pravočasno.

 

CILJI DELAVNICE:


Pokazati na kakšen način je z nedenarnim nagrajevanjem možno motivirati zaposlene in pri tem ne dvigati mase plač.

Zaposlenim z nedenarnim nagrajevanjem vzbuditi ne samo samostojnost in samoiniciativnost, temveč tudi zdravo mero žrtvovanja za podjetje, izražanja čustev. Doseči, da bi znali izraziti tudi nestrinjanje s tistimi odločitvami, ki niso v korist podjetju.

Pokazati kako prepričati direktorje ali lastnike podjetij, da je vlaganje v razvoj kadrov nujno in katera so tista področja, kjer lahko z vpeljavo kadrovskega kontrolinga konkretno prihranimo pri strošku dela, razliko pa namenimo motiviranju in izobraževanju zaposlenih.

 

Pokazati, kje vse je možno pridobiti EU sredstva, ki znatno lahko zmanjšajo finančni vložek podjetja, ki je sicer nujen za razvoj kadrov.


PROGRAM:


- Seznanitev udeležencev s cilji in metodami nedenarnega nagrajevanja
- Kako izvesti promocijo nedenarnega nagrajevanja in kako motivirati zaposlene, da si bodo take nagrade zaslužili
- Upoštevanje osebnostnih lastnosti in interese pri predlaganju nedenarnih nagrad
- Upoštevanje kulture organizacije pri določanju nedenarnih nagrad
- Seznanitev udeležencev s pomenom vodenja, ki je osnova za dobro opravljeno delo, kar vodi do nagrajevanja zaposlenih
- Na konkretnih primerih določiti najustreznejše metode in načine nagrajevanja

- Seznaniti udeležence, kako s pomočjo EU sredstev razvijati kadre in kje slednje pridobiti (vzhodni del je v drugi finančni perspektivi deležen večjega zneska sofinanciranj kot zahodni del Slovenije), katera področja imajo pri pridobivanju sredstev prednost, kdaj so objavljeni razpisi, katere institucije razpise objavljajo, katere napake podjetja najpogosteje delajo in kako se jim izogniti....

 

Motivirajte svoje zaposlene z nedenarnim nagrajevanjem. Dosezite, da bodo zaposleni zavzeti pri svojem delu in da bodo rezultati, ki so zaenkrat še skriti v zaposlenih, postali vidni. Dosezite, da boste optimizirali delo, tako zmanjšali strošek dela in rezerve namenili za razvoj kadrov.

 

Mnenja udeležencev delavnice:


• Delavnica mi je bila odlična, ker je povezovala teorijo s prakso
• Super, veliko praktičnih primerov
• Izjemno interaktivno, veliko primerov iz prakse, pozitivna energija
• Odlično!
• Koristna, veliko praktičnih primerov in kar nekaj novih idej.
• Zelo zanimivo in poučno, veliko sem se naučila
• Odlična delavnica! Predavateljica dobro razlaga in je polna pozitivne energije.
• Zelo kvalitetno in strokovno predavanje
• Zelo zanimivo, predvsem praktični primeri

 

PREDAVATELJICA: 


Nives Fortunat Šircelj, univ. dipl. psih., se je v času študija psihologije usmerila v področje marketinga in odnosov z javnostmi. Nato pa jo je prav smer študija »zapeljala« v kadrovske vode. Kot odgovorna za kadrovsko, pravno in splošno področje, je delovala v različnih panogah, z do 1700 zaposlenimi. V vlogi delodajalca, je kot član GZS-ja, Trgovinske zbornice, Združenja delodajalcev sodelovala pri spreminjanju razne delovnopravne zakonodaje, spreminjanju poklicnih standardov, ter pri pogajanjih z sindikati. Bila je predsednica komisije za izobraževanje pri Združenju za tekstilno in usnjarsko dejavnost, ter članica komisije za izobraževanje pri Združenu za trgovinsko dejavnost. Je član Društva psihologov, Društva odnosov z javnostmi, Združenja nadzornikov Slovenije in Društva za kadrovsko dejavnost. Bila je med prvimi v Sloveniji, ki so zaposlene izobraževali s pomočjo EU sredstev, in to področje zelo dobro pozna tudi danes, prav tako delovanje državne uprave. Trenutno zaposlena na skladu RS za razvoj kadrov. Svetuje predvsem iz področja razvoja kadrov in delovnopravnega področja. 


KOTIZACIJA:

Investicija v vaše znanje znaša 137,00 EUR + 22% DDV za plačilo 167,14 EUR na udeleženca in vključuje organizacijo delavnice, gradivo, osvežilne napitke, kavo in prigrizek. Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 4. junij 2015 na transakcijski račun: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri Hypo banki, številka SI56 3300 0000 4435 704, v sklic navedite svojo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku delavnice. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 4. junij. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške.

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com