Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

VPLIV NEZAVEDNIH PREPRIČANJ NA NAŠE ŽIVLJENJEVPLIV NEZAVEDNIH PREPRIČANJ NA NAŠE ŽIVLJENJE

04.09.2014

4.9.2014 od 16.00 do 20.00 ure v Murski Soboti

Naša prepričanja vplivajo na način razmišljanja, čustvovanja in odzivanja na situacije, v katerih se znajdemo. Če so nam (kot otroku) starši na primer rekli "iz tebe pa res nič ne bo", smo na izjavo morda sicer s časom pozabili, vendar pa smo jo shranili daleč v nezavedno ... In potem se v življenju na vso moč trudimo dokazati, da so se starši motili ali pa nas ovira pri razvoju, da ne dosežemo tistega, česar bi bili dejansko sposobni.


Če bi bila vsa prepričanja zgolj na zavednem nivoju, bi jih najbrž odpravili z lahkoto. Vendar so največkrat izven zavestnega doživljanja, trdno zasidrana globoko v nezavednem in zato se do njih dokopljemo malce težje. Znakov, da imamo taka in podobna prepričanja, pa je na voljo več kot dovolj. Recimo:
- če nas morda (z)moti odnos šefa do nas,
- če se jezimo zaradi vedenja naših otrok,
- če nas reakcije partnerja ali drugih ljudi spravijo v slabo voljo ali jezo,
so ta naša čustva povezana z našimi prepričanji in stališči, ki so pogosto na nezavedni ravni. In če jih ne odpravimo, lahko eskalirajo v bolezen ali motnje.


S THETA HEALING METODO DO NEZAVEDNIH PREPRIČANJ

Čeprav se nahajajo na nezavednem nivoju, jih je možno relativno enostavno prepoznati in tudi odpraviti.

Ena od najučinkovitejših metod za to je Theta Healing, pri kateri se v theta stanju zavesti dostopa do nezavednih prepričanj, napačna prepričanja odstrani in nadomesti z ustreznimi novimi. Z uporabo te tehnike se osvobodimo marsikaterih obvez, negativnih čustev, prepričanj in blokad, pa tudi njihovih posledic na fizičnem telesu - bolezni in motenj. Posledica so učinkovite spremembe na vseh področjih življenja: v medsebojnih odnosih, pri uresničevanju vizij in ciljev, v karieri, pri zdravju in ustvarjanju obilja.


Predstavitvi metode bodo sledile vaje, ki jih bodo udeleženci izvedli v parih na svojih lastnih izzivih.


Poleg tega bo predstavljena tudi metoda Focusing in pa možnosti, ki jih nudijo vpogledi s kristali.


Zagotovite si boljšo prihodnost in se osvobodite nezavednih prepričanj, ki zavirajo vaš razvoj in napredek.

 Delavnico bo vodil Peter Kunc, Theta Healing Master, učitelj in praktik ter Crystal Viewing Master. Peter je sicer diplomiral na fakulteti za elektrotehniko in magistriral na področju integralnega upravljanja kakovosti, v svojem življenju in pri svojem delu na področju managementa pa uspešno uporablja tudi alternativne tehnike.

KOTIZACIJA IN PRIJAVE

 

Investicija v vaše znanje znaša 40,00 EUR + 22% DDV za plačilo 48,80 EUR na udeleženca. Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 1. septembra 2014 na transakcijski račun: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri Hypo banki, številka SI56 3300 0000 4435 704, v sklic navedite svojo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku delavnice. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 1. septembra. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške

 

 

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com