Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

PODOBA ŠTEJE VEČ KOT 1000 BESEDPODOBA ŠTEJE VEČ KOT 1000 BESED

02.10.2014

Naj bo vaša jesenska zgodba popolnoma vaša. Skrivnosti odkrivanja izraznega stila so lahko prijetna igra, pri kateri uživate in se počutite kot absolutni zmagovalci vsakega dne posebej.


Agencija Pira vas vabi na kreativno delavnico:

PODOBA ŠTEJE VEČ KOT 1000 BESED

2.10.2014 od 16.30 do 19.00 ure na naslovu Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota


Skupaj z oblikovalko in svetovalko boste spoznali zlata pravila oblačenja, barv in kombinacij ter oblikovali vaš slog.Usposabljanje s kreativno delavnico nam približa naslednje teme:


- zlata pravila poslovnega oblačenja (vrste poslovnih oblačil glede na priložnosti)
- sporočanje oblačil (danes in jutri)
- osnovna forma telesa in pomen konstrukcije oblačil
- barve, barvne kombinacije in ustreznost le teh glede na naš barvni tip kože
- odkrivanje naših atributov in zakaj nam nekaj pristaja (po želji prinesite vaš najljubši kos oblačila)
- MODNE SMERNICE za jesen/zimo 2014/2015 in novi namigi
- Ocenitev lastne garderobne omare in oblikovanje nove garderobe


Bodimo privlačni v času novih priložnosti. Naša podoba govori veliko več kot bi si upali priznati. Lahko odpira mnogo več vrat v poslovnem svetu in jih po sestanku zapira z nasmehom zmagovalke, zmagovalca. Nekaj več razumevanja kulture poslovnega oblačenja, pogled vase in garderobno omaro nam lahko prihrani čas, veliko denarja in slabo voljo. S pomočjo nasvetov in kreativne delavnice si poleg predstavitve pomena poslovnega oblačenja in poleg novih trendov za JZ 2014-15 pametno oblikujemo garderobno omaro in svoj izrazni slog. Naj bo vsak dan izziv in oblačenje lahkotna igra. Z dobrim počutjem pride pravi nasmeh. 1000 besed lahko zamenja vaša nova podoba in vaš pravi nasmeh.


Predavateljica in voditeljica delavnice je oblikovalka Tatjana Kalamar Morales. Po končanem študiju oblikovanja tekstilij in oblačil v Ljubljani je zadihala evropske smernice na različnih sejmih po Evropi in jih združila v oblikovanju oblačil; dobrih deset let v Muri (zadnji dve leti kot vodja kreativnega razvoja). Korak naprej je prineslo dvoletno bivanje v New Yorku, kjer je nadaljevala izobraževanje v digitalnem dizajnu (Parsons School of Design- New York City) in fotografiji (ICP-International Center of Photofraphy). Ima svoje podjetje TatiKalamar in sodeluje s podjetjem NYCP iz New York-a (dizajn, ilustracija) in oblikuje za blagovno znamko Slovenska Filantropija.


"Ne obstaja dobro in slabo, obstaja le dobro, boljše in najboljše!", pravi Tatjana Kalamar Morales in doda, da rada povzame te besede profesorice iz New Yorka, ki so ji ostale v spominu za zmeraj.


KOTIZACIJA IN PRIJAVE

 

Investicija v vaše znanje znaša 27,00 EUR + 22% DDV za plačilo 32,94 EUR na udeleženca. Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 25. septembra 2014 na transakcijski račun: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri Hypo banki, številka SI56 3300 0000 4435 704, v sklic navedite svojo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku delavnice. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 25. septembra. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške

 

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com