Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

NOV ZAKON O PREPREČEVANJU DELA IN ZAPOSLOVANJA NA ČRNO IN NOVA KOLEKTIVNA POGODBA DEJAVNOSTI TRGOVINNOV ZAKON O PREPREČEVANJU DELA IN ZAPOSLOVANJA NA ČRNO IN NOVA KOLEKTIVNA POGODBA DEJAVNOSTI TRGOVIN

10.07.2014

10.7.2014 od 9.00 do 13.30 ure na naslovu Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota


Vabljeni na seminar, na katerem boste v dveh sklopih lahko spoznali novosti glede zaposlovanja in dela na črno ter novosti, ki jih je prinesla nova Kolektivna pogodba dejavnosti trgovine Slovenije. Nova kolektivna pogodba je vzorčen primer urejanja delovnih razmerij po uveljavitvi ZDR-1 in je lahko napotilo za urejanje tudi v drugih panogah in znotraj podjetij.

Lahko se udeležite obeh sklopov ali pa samo enega.PROGRAM:


V prvem delu boste lahko v zvezi z novostmi pri preprečevanju dela in zaposlovanja na črno izvedeli predvsem (9.00 do 10.30 ure):
- katere oblike dela so po novem dovoljene in katere prepovedane
- kakšne so dodatne dolžnosti pri delu po avtorskih in podjemnih pogodbah
- kakšne so novosti v zvezi z osebnim dopolnilnim delom
- kakšen je nadzor in kakšne so predpisane kazni
- kdaj se šteje, da ima delo elemente delovnega razmerja in kakšne so posledice
- kakšna je nameravana ureditev študentskega dela...


V drugem delu (11.00 do 13.30), oziroma po odmoru, boste lahko spoznali novosti, ki jih prinaša nova Kolektivna pogodba dejavnosti trgovine Slovenije, predvsem kako jo lahko delodajalci izrabijo za dosego večje fleksibilnosti pri urejanju delovnih razmerij. Glede na vpeljavo nekaterih rešitev, ki jih ponuja ZDR-1, bo ta kolektivna pogodba gotovo vplivala tudi na kolektivne pogodbe drugih panog, zato je njeno poznavanje lahko koristno za vse delodajalce, tudi z vidika urejanja delovnih razmerij znotraj podjetja.

PREDAVATELJ:

Miha Šercer, Odvetniška družba BGK, Ljubljana, univ. dipl. pravnik z opravljenim pravosodnim izpitom. Trenutno dela v odvetništvu, pred tem pa je več kot 10 let delal v gospodarstvu, nazadnje kot vodja za delovnopravne zadeve v Zavarovalnici Triglav, d.d. Že vrsto let redno predava na seminarjih in konferencah ter je avtor številnih strokovnih člankov in priročnikov. Na Pravni fakulteti v Ljubljani zaključuje magistrski študij delovnega prava in prava socialne varnosti.KOTIZACIJA IN PRIJAVE:


Celodnevna investicija v vaše znanje znaša 115,00 EUR + 22% DDV za plačilo 140,30 EUR na udeleženca in vključuje organizacijo delavnice, gradivo, osvežilne napitke, kavo in prigrizek. V primeru, da bi se želeli udeležiti le posamezenega dela, znaša kotizacija 65,00 EUR + ddv, za plačilo 79,30 EUR. Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 5. julija 2014 na transakcijski račun: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri Hypo banki, številka SI56 3300 0000 4435 704, v sklic navedite svojo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku delavnice. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 5. julija. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške.

 

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com