Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

ANGLEŠČINA ZA ODRASLEANGLEŠČINA ZA ODRASLE

02.06.2015

Se tudi vam zdi, da kljub temu, da ste se angleški jezik učili, ga ne obvladate v zadostni meri? Se angleškega jezika niste učili, vas pa okoliščine silijo v njegovo uporabo?

 

 

 

 


AGENCIJA PIRA VAS PONOVNO VABI NA:


 

TEČAJ ANGLEŠČINE ZA ODRASLE


Tečaj, prilagojen vam!

 

S pričetkom meseca junija 2015 oz. ob oblikovanju skupine, na naslovu Ulica Arhitekta Novaka 9 v Murski Soboti.

 

 

Se tudi vam zdi, da kljub temu, da ste se angleški jezik učili, ga ne obvladate v zadostni meri?

Se angleškega jezika niste učili, vas pa okoliščine silijo v njegovo uporabo?

Se vam zdi, da bi bilo potrebno znanje angleškega jezika osvojiti ali nadgraditi?

 

 

Angleščina velja za mednarodni jezik, ki je prisoten povsod po svetu. Kjerkoli na svetu se nahajate, najdete literaturo, navodila, napise v angleškem jeziku. Srečate ljudi, ki govorijo angleški jezik. Med mladimi je to najpogosteje uporabljen jezik. Uporaba tega jezika postaja celo stalnica na delovnih mestih, v poslovnem življenju.

 

Če ste kjer koli od naštetih aktivnosti prisotni in ugotavljate, da bi morali svoje znanje dopolniti ali se ga v celoti naučiti, se morate udeležiti tečajev angleškega jezika, ki jih za vas organizira Agencija Pira. 


Tečaj bomo popolnoma prilagodili vam in vašemu znanju. Delo bo potekalo v manjših skupinah. Predviden čas je popoldan, v odvisnosti od slušateljev pa se čas prilagaja. Delo bo potekalo dinamično, zanimivo, predvsem pa temeljito in intenzivno.

 

Ne razmišljajte več, ali vam bo znanje angleščine prišlo prav. Vzemite lastno prihodnost v svoje roke in se naučite ali izboljšate znanje angleškega jezika. Znanje tujega jezika vam bo vsekakor koristilo!

 

CILJI IN PROGRAM


Osnovni nivo

Namenjen udeležencem, ki se tujega jezika predhodno niso učili ali so se učili v kratkem obsegu. Osnovni cilji tega  jezikovnega  programa je pripraviti tečajnike na razumevanje pogovornega jezika v preprostih situacijah, razumevanje preprostih pisanih besedil in ustnega komuniciranja v nižjih stopnjah.

 

Višji (osvežitveni) nivo

Osvežitveni nivo  1 - tečaj je namenjen udeležencem, ki so se jezika učili tri ali štiri leta, so spoznali osnovne strukture in bi želeli naučeno znanje ponoviti in nadgraditi.

 

Osvežitveni nivo 2 - tečaj je namenjen udeležencem, ki so se jezika učili kot prvi tuj jezik, so spoznali tudi zahtevnejše slovnične in konverzacijske strukture ter bi želeli naučeno znanje ponoviti in nadgraditi.

 

 

IZVEDBA IN POTEK PROGRAMA:


Število ur vseh ravni: 36 ur

Dnevi: 

- dva dni po dogovoru

 

Časovni okvir: popoldne po 16.00 uri

Velikost skupin: od 2 do 6 tečajnikov

 

TEČAJ JE NAMENJEN:

 

vsem, ki imajo željo, interes in potrebo po učenju tujega jezika in želijo tuji jezik nadgraditi ali osvojiti.

 

 

KOTIZACIJA IN PRIJAVE

 

Dvomesečna investicija v znanje jezika znaša 275,00 EUR + 22% DDV, za plačilo 335,50 EUR na udeleženca in vključuje organizacijo tečaja in gradivo. Plačilo je potrebno poravnati pred začetkom izvedbe na transakcijski račun: Agencija Pira, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, odprt pri Hypo banki, številka poslovnega računa: 33000-0004435704, sklic: vaša davčna številka. Račun boste prejeli po zaključku delavnice. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si do zapolnitve skupine. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunavanja dela kotizacije za administrativne stroške.


V primeru, da se tečaja udeležite dve ali več oseb iz iste organizacije, vam obračunamo 5% popust

  • Če se vas na tečaj prijavi več iz enega podjetja, lahko po dogovoru tečaje izvajamo tudi pri vas ali ločeno samo za vaše zaposlene.
  • V primeru, da si želite individualni tečaj, izvajamo tudi to.


Udeleženci o programu:


"V času globalizacije je znanje tujih jezikov nadvse pomembno, zato sem se tudi sama odločila, da izpopolnim svoje znanje angleškega jezika. Za jezikovni tečaj pri Agenciji Pira sem se pravzaprav odločila povsem instiktivno in bila nad izbiro več kot pozitivno presenečena.
Delo v majhnih skupinah, metodično in sistematično obravnavanje vseh pomembnih področij in povdarek na izpopolnjevanju komunikacije, je bilo tisto kar me je prepričalo, da tudi v nadaljnje nadgrajujem svoje znanje angleškega jezika prav pri Agenciji Pira. Obenem pa bi izpostavila in pohvalila zavzetost naše predavateljice, ki nas je vzpodbujala, preverjala, vestno popravljala naše pisne izdelke in nam vedno podajala snov na nadvse zanimiv način."
 U.S. iz Murske Sobote


"Super je bilo. Hvala za tečaj." A.Š. iz MS

Sproščeno vzdušje, majhna skupina in spodbujanje k delu tudi doma mi je pomagalo, da sem se učenja angleščine lotil bolj motivirano in osvojil znanje jezika. G. R. iz LjAgencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com