Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

Prostovoljstvo v nevladnih organizacijahProstovoljstvo v nevladnih organizacijah

18.09.2013

Prostovoljci so gonilna sila pri delu večine nevladnih organizacij, saj v organizacije prinašajo različna znanja, veščine in izkušnje

Prostovoljstvo v nevladnih organizacijah


Četrtek, 18.9.2013 od 12.00-16.00 ure


Prostovoljci so gonilna sila pri delu večine nevladnih organizacij, saj v organizacije prinašajo različna znanja, veščine in izkušnje. Zaradi tega je izredno pomembno, da organizacije vedo, kako privabiti primerne prostovoljce, jih motivirati in jih vklopiti v vsakdanje delo. Hkrati je za organizacije koristno in prostovoljcem prijazno, da sledijo zahtevam Zakona o prostovoljstvu.

Delavnica bo med drugim odgovorila na vprašanja: kako se prijavimo v razvid prostovoljskih organizacij in kakšne koristi nam to prinaša? Kako identificiramo primerne prostovoljce? Kje jih lahko iščemo? Kaj mora prostovoljec vedeti preden začne delati? Kako mora biti sestavljen dogovor o prostovoljskem delu? Kakšne obveznosti imamo do prostovoljca? Kaj lahko zahtevamo od njega? Kako zgleda evidenca opravljenega prostovoljskega dela in letno poročilo? Kako je s povrnitvijo stroškov?

Predavatelj:

Delavnico bo vodil Matej Verbajs, višji pravni svetovalec na Centru nevladnih organizacij Slovenije (CNVOS), ki že deset let izvaja predavanja in pravno svetuje nevladnim organizacijam na različnih področjih. Kot pisec amandmajev, zakonskih novel in osnutkov zakonov je sodeloval pri izdelavi različnih iniciativ in predlogov v korist nevladnih organizacij, med drugim tudi pri pripravi Zakona o prostovoljstvu.

Kotizacija:  

Investicija v vaše znanje znaša 125,00 EUR + 22% DDV za na udeleženca in vključuje organizacijo tečaja in osvežilne napitke. Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 15. septembra 2013 na transakcijski račun: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri Hypo banki, številka SI56 3300 0000 4435 704, v sklic navedite svojo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku delavnice. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si, najkasneje do 15. septembra 2013. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške.

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com