Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

Branje bilanc za podjetnikaBranje bilanc za podjetnika

04.11.2011

Za opravljanje nadzora je nujno potrebno vedeti razlikovati med dobičkom podjetja, denarnimi sredstvi podjetja, davčno osnovo, itd. Ste prepričani, da obvladate to znanje?


4. NOVEMBRA 2011 OD 9.00 DO 11.00 URE, NA NASLOVU ULICA ARHITEKTA NOVAKA 9 V MURSKI SOBOTI

Branje bilanc za podjetnika

Ste podjetnik ali direktor, ki nadzira tako svoje podjetje kot računovodstvo?

Za opravljanje nadzora je nujno potrebno vedeti razlikovati med dobičkom podjetja, denarnimi sredstvi podjetja, davčno osnovo, itd.. Ste prepričani, da obvladate to znanje?

Na dopoldanski delavnici bomo pogledali ključne informacije, ki jih podjetnik (direktor) potrebuje  iz poslovnih knjig SVOJEGA podjetja in sicer za:
  • trgovinsko dejavnost,
  • proizvodnjo in
  • storitveno dejavnost.
Se sprašujete, zakaj naj podjetnik to ve, saj ima vendar računovodjo?
  • Ali je računovodja prisoten pri vseh poslovnih odločitvah? npr. kalkulacije cen; ali pri odločitvah s katerimi kupci sklepamo posle (pregled bonitete kupca..)
  • Kako veste ali vaše poslovne knjige izkazujejo dejansko stanje?
  • Ali veste kakšen vpliv ima poslovanje podjetja, ki ga vodite na obdavčitev?

KDO BO VODIL DELAVNICO?

Biserka Šubelj, univ. dipl. oec., se je začela z računovodsko dejavnostjo aktivno ukvarjati že med srednjo šolo. Na Ekonomski fakulteti si je pridobila mnogo praktičnih izkušenj in svoje znanje poglobila. Prve prave računovodske izkušnje je pridobila med študijem s študentskim delom. Med leti 1997 in 2000 je bila zaposlena v računalniški družbi, kjer je pomagala pri razvijanju poslovno računovodskega programa, obenem pa je leta 1998 odprla svoje podjetje - računovodski servis Metaja d.o.o., ki ga uspešno vodi že 13 let. Leta 2003 je pri Zbornici davčnih svetovalcev Slovenije pridobila naziv davčna svetovalka. Vse od njegovega nastanka je soavtorica priročnika Obračun plač in delovna razmerja v praksi, ki ga izdaja založba Verlag Dashöfer.

KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Investicija v vaše znanje znaša 50,00 EUR + 20% DDV za plačilo 60,00 € na udeleženca in vključuje organizacijo delavnice, gradivo in osvežilne napitke. Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 2. novembra 2011 fizično na sedežu Agencije Pira ali na transakcijski račun: Agencija Pira, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, odprt pri Hypo banki, številka poslovnega računa: 33000-0004435704, sklic: kotizacija – branje bilanc. Račun boste prejeli po zaključku delavnice. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 2. novembra.

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com