Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

EVROPSKI RAZPISI,  PRILOŽNOST ZA AMBICIOZNEEVROPSKI RAZPISI, PRILOŽNOST ZA AMBICIOZNE

10.10.2013

Mednarodni projekti, ki jih razpisuje Evropska Komisija, pa tudi EVROPSKI RAZPISI,  PRILOŽNOST ZA AMBICIOZNE

 

Mednarodni projekti, ki jih razpisuje Evropska Komisija, pa tudi sredstva številnih mednarodnih fundacij, so za mnoge profitne in neprofitne organizacije neizkoriščena priložnost. In to kljub temu, da si je z ambiciozno zastavljenim, finančno vzdržnim in dobro napisanim projektom mogoče zagotoviti vir dohodkov tudi za več let. Kakšni projekte je mogoče financirati prek mednarodnih programov? Kje jih poiskati? Kdo se nanje lahko prijavi? Kje poiskati partnerje, brez katerih običajno ni uspešne prijave? Odgovori na vprašanja, ki lahko prinesejo tudi nekaj 100 000 EUR, na delavnici o črpanju evropskih sredstev in mednarodnih projektih. 

 

Kako napisati prijavo na evropski razpis – I. del

Prva delavnica v seriji bo namenjena razvoju dobrih, ambiciozno zastavljenih in hkrati uresničljivih projektov ter iskanju primernih razpisov zanje. Nalogi gresta z roko v roki, saj je brez dobrega poznavanja evropskega razpisnega trga težko zasnovati idejo, za katero bi z dovolj visoko verjetnostjo lahko računali na razpisna sredstva. Velja seveda tudi obratno: tudi v Evropi se sredstva najdejo samo za inovativne, sveže in dobro načrtovane projekte.

 

Datum: 10. oktober 2013, 12.00-16.00 ure
Kotizacija: 120 EUR+DDV
Rok za prijavo: 7.10.2013


Predavateljica:
Delavnico bo vodila Tina Michieli, ki ima dolgoletne izkušnje z razvojem in izvajanjem projektov. Kot svetovalka na CNVOS organizacijam svetuje glede pridobivanja sredstev, nudi pomoč pri pisanju projektnih prijav in izvaja izobraževanja o evropskih razpisih in pisanju projektov.


Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 7.oktobra 2013 na transakcijski račun: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri Hypo banki, številka SI56 3300 0000 4435 704, v sklic navedite svojo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku delavnice. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 7. oktobra 2013. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške. 

 

 

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com