Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

EVROPSKI RAZPISI,  PRILOŽNOST ZA AMBICIOZNE  EVROPSKI RAZPISI, PRILOŽNOST ZA AMBICIOZNE

21.11.2013

Dober, ambiciozen projekt je magnet. Primerno 'spakiran' vam lahko ob izhodiščnih sredstvih prinese tudi podporo donatorjev in sponzorjev. 

EVROPSKI RAZPISI,  PRILOŽNOST ZA AMBICIOZNE


Dober, ambiciozen projekt je magnet. Primerno 'spakiran' vam lahko ob izhodiščnih sredstvih prinese tudi podporo donatorjev in sponzorjev. Kar je dobro, saj le redko kateri evropski program omogoča 100-odstotno financiranje. Kako se torej pripraviti na pridobivanje donatorskih sredstev? Kako prepoznati dobre donatorje in kje jih poiskati? Kako jih nagovoriti in kako oblikovati privlačne, prepričljive in 'dobičkonosne' predstavitve? Kaj so ključne sestavine učinkovite prošnje za donatorstvo in po kakšnem receptu jih kar najbolje sestaviti? Odgovori prinaša četrti del delavnice Evropski razpisi – priložnost za ambiciozne.

 

Kako iz dobrega evropskega projekta s pomočjo donacij narediti še boljšega

Delavnica bo posvečena temeljnim načelom, ki se jih je dobro držati, če želite biti pri pridobivanju sponzorstev in donacij uspešni. Učinkovite metode in tehnike vam bodo pomagale ključna sporočila donatorjem in sponzorjem strniti tako da boste v najkrajšem času povedali največ. Še prej pa seveda pripraviti strateški načrt pridobivanja sredstev, ki bo vaš zemljevid, ko bo treba pravim ljudem ob pravem času povedali prave stvari. To namreč loči zmagovite akcije pridobivanja sredstev od neuspehov.

S pomočjo primerov dobrih in slabih praks boste odkrivali še, kaj deluje in kaj ne ter kaj so trenutni svetovni trendi pridobivanja donatorskih sredstev.


Datum
: 21. november 2013, 12.00 - 16.00 ure


Kotizacija:
120 EUR + 22% DDV
Rok za prijavo: 18. november 2013

Predavatelja:


Jože Gornik
je aktivist v različnih nevladnih organizacijah, med drugim je bil med leti 2005 in 2011 tudi direktor CNVOS. Po izobrazbi je ekonomist z znanji vodenja društev in zavodov ter izkušnjami s pridobivanjem sredstev za številne organizacije. Z Zavodom Nefiks je v 2012 s projektom »Služba me ne išče« uspel na Simobilovem natečaju za financiranje projektov za mlade. Je avtor priročnika Fundraising: hitri recepti dobrega okusa, s praktičnimi domačimi in tujini primeri dobre prakse.

 

ali


Simon Mlakar je komunikator z dolgoletnimi izkušnjami iz založništva. Sedem let je bil zaposlen v založbi Mladinska knjiga, kjer je bil odgovoren za pisanje marketinških besedil, vodenje pisarne tekstopiscev, zasnovo trženjskih akcij, uvajanje novih trženjskih orodij in pripravo strategij prodaje ključnih visokocenovnih izdelkov. V CNVOS skrbi za stike z mediji in člani.

 


Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 18. novembra 2013 na transakcijski račun: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri Hypo banki, številka SI56 3300 0000 4435 704, v sklic navedite svojo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku delavnice. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 18. Novembra 2013. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške.

 

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com