Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

EVROPSKI RAZPISI , PRILOŽNOST ZA AMBICIOZNE

24.10.2013

Mednarodni projekti, ki jih razpisuje Evropska Komisija, pa tudi sredstva številnih mednarodnih fundacij, so za mnog

EVROPSKI RAZPISI – PRILOŽNOST ZA AMBICIOZNE- 24. oktober 2013, od 12.00-16.00 ure 


Mednarodni projekti, ki jih razpisuje Evropska Komisija, pa tudi sredstva številnih mednarodnih fundacij, so za mnoge profitne in neprofitne organizacije neizkoriščena priložnost. In to kljub temu, da si je z ambiciozno zastavljenim, finančno vzdržnim in dobro napisanim projektom mogoče zagotoviti vir dohodkov tudi za več let. Pisanje projektnih prijav, s katerimi \'počrpate\' evropska sredstva, je konkurenčna prednost in eno najboljših zdravil proti recesiji. Toda kako se prebiti skoti nekaj deset ali celo sto strani dolgo razpisno dokumentacijo? Kako vedeti, kakšni so zares razpisni pogoji ter kako jim zadostiti? Kako načrtovati finančno konstrukcijo projekta? Kje najti ljudi in organizacije, ki bodo z vami izvedle projekt? In končno: kako vse to zapisati, da si kar najbolj povečate možnosti za zmago? Odgovori v drugem delu delavnice Evropska sredstva – priložnost za ambiciozne.  

 

Kako napisati prijavo na evropski razpis – II. del

Druga delavnica v seriji bo namenjena tehnikam pisanja projektne prijave in znanju prilagajanja vsebine projekta zahtevam mednarodnega razpisa. \'Kreativno pisanje\', ko v vlogo vpišete to, kar si razpisna komisija želi prebrati, pomeni polovico uspeha. Vse ostalo so formalnosti. Finančni načrt, ki \'pije vodo\', hkrati pa se z njim ne prodajate pod ceno. Ter kup obveznih prilog: dokazil, potrdil, referenc, pisem o nameri, partnerskih izjav … Ker večina vlog na evropske razpise pade zaradi nepopolne dokumentacije, bo tudi temu formalizmu posvečen pomemben del delavnice.

 

Datum: 24. oktober 2013, od 12.00-16.00 ure

Kotizacija: 120 EUR +DDV
Rok za prijavo: 3 dni pred izvedbo


Predavateljica:
Delavnico bo vodila Tina Michieli, ki ima dolgoletne izkušnje z razvojem in izvajanjem projektov. Kot svetovalka na CNVOS organizacijam svetuje glede pridobivanja sredstev, nudi pomoč pri pisanju projektnih prijav in izvaja izobraževanja o evropskih razpisih in pisanju projektov.

Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 21. oktobra 2013 na transakcijski račun: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri Hypo banki, številka SI56 3300 0000 4435 704, v sklic navedite svojo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku delavnice. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov info@pira.si najkasneje do 21. oktobra 2013. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške. 
Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com