Seminarji, izobraževanja in delavnice - Agencija Pira
Aktualni seminarji in izobraževanja

Prejemajte aktualna obvestila o seminarjih na vaš e-naslov:

TEČAJ VHS GMDSSTEČAJ VHS GMDSS

05.06.2013

Tečaj VHF GMDSS-5.6.2013 od 17.00-20.30 ure

Cilj tečaja:

Je pripraviti tečajnike šole Navtični tečaji na zagovor pred izpitno komisijo za pridobitev mednarodnega izpita za upravljanje s VHF-GMDSS postajo (info o izpitu za VHF - GMDSS).

Prednosti šole Navtični tečaji:

o  Blizu 100% uspešnost naših tečajnikov. Rezultati naših tečajnikov potrjujejo kvalitetno podajanje znanja inštruktorjev šole Navtični tečaji in dobro pripravljenost naših tečajnikov.

o  Doživljenjska garancija na vaše pridobljeno znanje. Smo edini ponudnik navtičnih tečajev v Sloveniji, ki svojim tečajnikom ponuja, da lahko ponovno brezplačno obiščete naše tečaje in obnovite vaše pridobljeno znanje. Če ocenjujete, da potrebujete osvežiti svoje znanje lahko brezplačno ponovno obiščete tisti naš tečaj, na katerega ste se prijavili in plačali prijavnino.

o  Dostopne cene. Smo cenejši od konkurence in naše cene so ene najbolj dostopnih v Sloveniji. 

o  Sproščeno učenje v majhnih skupinah, ki jih vodijo odprti in komunikativni predavatelji in inštruktorji. Vse to zagotavlja dinamično pridobivanje novega znanja, kjer se vam predavatelj res lahko posveti, vi pa ste samozavestni, da ga lahko kadarkoli vprašate vse, kar vas zanima.

o  Izkušeni predavatelji, ki se z navtiko ukvarjajo tudi tekmovalno in ne leto na vodi v povprečju preživijo več kot 100 dni.

o  Kvalitetna literatura. Tečaji potekajo po skripti, ki smo jo razvili v več letih uspešnega ukvarjanja z navtičnimi tečaji. Zato so naši tečaji intenzivni in izhajajo iz znanja, ki je potrebno za opravljanje izpita in varno plovbo. 

o  Interaktiven pristop k učenju. Tečaji so kombinacija predavanj, odgovorov na vprašanja tečajnikov in praktičnih vaj (vozli, navigacija), s katerimi nadgradimo pridobljeno teoretično znanje.

o  Obišči tečaj v svoji okolici. Naše navtične tečaje lahko obiščete po več lokacijah v Sloveniji, za skupine od 10 do 15 ljudi organiziramo in izvedemo tudi tečaje na poljubni lokaciji.

Vsebina tečaja:

Tečaj, ki vam pomaga do Izpita za VHF-GMDSS postajo poteka po programu in zahtevah Uprave Republike Slovenije za pomorstvo.

Področja, ki jih pokrivajo naši Navtični tečaji:

o  pravila o radijski službi,

o  osnove radiotelefonije,

o  delo na VHF GMDSS simulatorju.

Tečaj VHF GMDSS traja nekje 5 šolskih ur. Običajno se izvaja v enem popoldnevu ob delavnikih, z začetkom ob 17.00 uri. Na tečaju priporočamo uporabo lastnega prenosnega računalnika. V kolikor prenosnega računalnika nimate vam ga bomo priskrbeli mi.

Kotizacija in prijave:

Investicija v vaše znanje znaša za posamezni tečaj je 85,00 EUR + 20% DDV za plačilo
pri 7-12 udeležencev, organizacijo delavnice, gradivo, osvežilne napitke, kavo in prigrizek.

Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 31.maja 2013 na transakcijski račun: Agencija PIRA, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, ki je odprt pri Hypo banki, številka SI56 3300 0000 4435 704, v sklic navedite svojo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku delavnice. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo pisno na elektronski naslov
info@pira.si najkasneje do 31. maja 2013. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške.   


Prijave sprejemamo na info@pira.si, vesna.laissani@pira.si

Agencija Pira
Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota


Tel: 02 521 40 56
Fax: 02 521 40 54
e-mail: info@pira.si

Kakšna cena enodnevnega izobraževanja se vam zdi spremenljiva (brez ddv)?

PONOVOLETNO SREČANJE 2017:

EN FILMČEK O NAS:

 

MEDIJI O NAS:

TV AS: 27.1.2015

  © Agencija Pira, Murska Sobota. Vse pravice pridržane. Pravna obvestila. Izdelava spletnih straniOblikovanje.com