Razvijajočim se, naprednim podjetjem in posameznikom iz severovzhodne Slovenije pomagamo in omogočamo, da v svoji stroki postanejo boljši, uspešnejši, vešči in vedno korak pred drugimi.

Nudimo vso podporo pri prijavah vaših projektov in izzivov na aktualne razpise. V ta namen organiziramo izobraževanja z najboljšimi strokovnjaki ter v sodelovanju z naročnikom pripravljamo razpisno in spremljajočo dokumentacijo. Vas in vaš projekt spremljamo od dneva pogovora do dneva oddaje zahtevka.

Agencijo Pira sestavljamo podkovani in timsko naravnani strokovnjaki, ki razpolagamo z različnimi znanji s področja ekonomije, prodaje, marketinga, financ in računovodstva. Z ekipo zunanjih sodelavcev naše znanje in kompetence stalno dopolnjujemo in izpopolnjujemo. Izvedba pirinih izobraževanj in seminarjev se izvaja z najboljšimi zunanjimi sodelavci in predavatelji.

Za vas iščemo ustrezne odgovore na aktualna vprašanja, ponujamo možnost nadgradnje specifičnih znanj in pridobitev novih veščin. Poskrbimo tudi za to, da boste z znanjem tujih jezikov lahko poslovno delovali in potovali po svetu in iskali nove poslovne priložnosti.

Naše vrednote

Agencijo Pira smo ustanovili z namenom, da prispevamo k razvoju pomurskega okolja. Okolje, kjer se skriva mnogo potenciala, ki ga želimo z našim doprinosom tudi v prihodnje (o)bogatiti.

V organizaciji in izvedbi številnih izobraževanj, podjetjem, zaposlenim ter posameznikom aktivno in uporabno pomagamo pri njihovem poslovanju, razvoju ter uspehu. S pripravo razpisne dokumentacije in prijavo naročnikov na različne razpise si prizadevamo, da posamezne subvencije podjetjem pomagajo pri njihovih investicijah, novih projektih, zaposlitvah in širitvah. Ključno pri tem je, da pomurska podjetja lahko v svojem okolju prejmejo najboljšo strokovno pomoč, svetovanje in mentorstvo.

Skupaj smo lahko odlični!
Za več informacij in pomoč smo vam na voljo:
AGENCIJA PIRA

Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota

T: +386 (0)2 521 40 56

PONEDELJEK – PETEK: 9.00 – 14.00
SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI: ZAPRTO

info@pira.si

pišite nam

Razpisi > 5. 11. 2020 | 31. 12. 2020

JAVNI POZIV 82FS-PO20

Namen javnega poziva je spodbuditi izvedbo ukrepov učinkovite rabe energije v stavbah in tehnoloških procesih, ukrepov ...

preberi

Razpisi > 5. 11. 2020 | 30. 11. 2020

Podpora mikro, malim in srednje velikim podjetjem s področja turizma za povečanje snovne in energetske učinkovitosti

Namen javnega razpisa je izboljšati konkurenčnost MSP s področja turizma, s spodbujanjem ukrepov za rabo obnovljivih virov ...

preberi

Razpisi > 20. 8. 2020 | 15. 1. 2021

P4D-C19 - Spodbude za digitalno transformacijo MSP

Namen razpisa je spodbuditi rast in razvoj podprtih podjetij ter odpravljanje posledic pandemije covid-19 na osnovi vlaganj v ...

preberi

Razpisi > 24. 3. 2020 | 31. 3. 2022

Zakon o interventnih ukrepih na področju plač in prispevkov, ki predvidoma stopi v veljavo 29. marca 2020

Državni zbor je na seji dne 20. 3. 2020 sprejel Zakon o interventnih ukrepih na področju plač in prispevkov, ki bo ...

preberi