V Agenciji Pira vemo,
da je znanje gonilo razvoja in
pogoj za osebno ter poslovno rast.

Čas, ki ga vložimo v znanje je najdragocenejši. Samo izobražen človek lahko v sebi ohrani svoja bogastva. Zagotovite si potrebne veščine ter uporabno in strokovno znanje. S seminarji, izobraževanji, praktičnimi in iskustvenimi delavnicami, konferencami, tečaji in usposabljanji lahko nenehno vzdržujete, obnovite ali nadgradite svoje in potenciale vaših zaposlenih.

Za vas iščemo ustrezne odgovore na aktualna vprašanja, ponujamo možnost nadgradnje specifičnih znanj in pridobitev novih veščin. Poskrbimo tudi za to, da boste z znanjem tujih jezikov lahko poslovno delovali in potovali po svetu in iskali nove poslovne priložnosti.

Izobraževanja po meri

Želite izpeljati izobraževanje prilagojeno željam in
potrebam vašega podjetja?

Lahko vam pomagamo, svetujemo in organizacijsko izpeljemo želeno izobraževanje. Skupaj lahko izberemo tematiko in sestavimo ustrezen program izobraževanja in določimo cilje, ki jih želite z izobraževanjem doseči. Pokrivamo vsa področja iz kataloga znanj. Izobraževanje po vaši meri torej pomeni, da se bomo dogovorili o terminu, obliki, lokaciji, predavatelju, literaturi in celo ceni.

Za več informacij in pomoč
smo vam na voljo:
AGENCIJA PIRA

Ulica arhitekta Novaka 9
9000 Murska Sobota

T: +386 (0)2 521 40 56

PONEDELJEK – PETEK: 9.00 – 14.00
SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI: ZAPRTO

info@pira.si

pišite nam